Zakelijke klanten

Auto customization of chiptuning uitbesteden van EACustomTuning?
Wij garanderen een uitstekende samenwerking met eventuele haal & brengservice.
Voor zakelijke klanten hanteren wij uiteraard zakelijke prijzen.

 • Voor zakelijke klanten worden er goedkopere tarieven gerekend
 • Ophaal- & brengservice
 • Wij hebben onze eigen groene platen
 • Wij vinden werken op de lange termijn belangrijk
 • Topservice gegarandeerd
 • Voor auto’s uit elk segment

Dus werk jij bijvoorbeeld bij een bedrijf, organisatie of instelling? En maak je daarbij gebruik van bedrijfsauto’s? Bij EA Custom-Tuning ben je in vertrouwde handen!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

chiptuning uitbesteden

Vakmanschap én expertise gegarandeerd

Wij voorzien al jarenlang bedrijfsauto’s van diensten, waarbij net dat extra vleugje aandacht wordt geschonken aan de auto. Uiteraard zijn wij echte autoliefhebbers en behandelen we alle auto’s met liefde, alsof het ons eigen is.

 • Voor zakelijke klanten worden er goedkopere tarieven gerekend
 • Ophaal- & brengservice
 • Wij hebben onze eigen groene platen

Mocht je interesse hebben in onze diensten? Wij zijn te allen tijde beschikbaar voor een gesprek of een brainstormsessie. Wanneer je contact met ons opneemt kan je dus gerust aangeven waarover je nadere informatie behoeft. De specialisten die wij in dienst hebben zijn altijd professioneel en weten als geen ander hoe wij jou kunnen voorzien in jouw eisen, wensen en budget.

Hoe gaan wij te werk?

Wij gaan altijd te werk met behulp van de beste materialen, software en apparatuur. Daarbij hanteren wij altijd A-kwaliteit. Verder zorgen wij er ook voor dat de materialen en middelen die wij gebruiken duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Wij achten het buitengewoon belangrijk dat wij altijd zo maatschappelijk en sociaal mogelijk betrokken zijn. Vandaar dat we ook altijd zo transparant en eerlijk mogelijk zijn met de diensten die wij leveren.

 • Wij vinden werken op de lange termijn belangrijk
 • Topservice gegarandeerd
 • Met oog voor detail

Waarom EA Custom-Tuning?

Onze prestaties door de jaren heen hebben geresulteerd in hoge vertrouwen en tevredenheid bij onze klanten. Niet voor niets hebben wij 5 sterren van de 5 sterren in de reviews van Google! Daar zijn we ten eerste bijzonder dankbaar voor uiteraard, verder motiveert dit ons alleen maar meer om te allen tijde de klant op nummer 1 te plaatsen. Dat is eigenlijk ook de reden dat wij door de jaren heen zo snel zijn gegroeid en inmiddels ook vele zakelijke klanten voorzien van onze diensten.

Communicatie is daarbij key! Wij zullen altijd onze processen uitvoeren op basis van de goedkeuring van de klant en daarbij garanderen wij 100% tevredenheidsgarantie. Mocht het toch niet uitpakken zoals je dat verwachtte? Dan retourneren wij het betaalde bedrag volledig terug! Mits het uiteraard valt binnen de garantietermijn van 5 jaar. Dat we de garantietermijn vrij lang houden, vertelt ons inziens wel genoeg over onze overtuiging omtrent de kwaliteit die wij leveren. Dat vonden onze klanten hieronder in ieder geval ook!

zakelijk auto costumizen

Wij werken met onder andere..

partners

Zakelijk contactformulier

Vul het onderstaand formulier in en wij bellen je terug.

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Hoe snel zijn jullie?

Afhankelijk van de hoeveelheid auto’s die je hebt en de diensten die je wilt geleverd krijgen kan het variëren tussen een dag en een week. Neem voor de zekerheid contact met ons op.

Geven jullie ook garantie?

Wij bieden altijd minimaal 5 jaar garantie op onze diensten, met daarbij 100% tevredenheidsgarantie.

Wat zijn de kosten die jullie hanteren bij bedrijfsauto’s?

Op deze pagina kan je door middel van onze calculator berekenen wat de kosten zullen zijn van enkele diensten die wij leveren. Selecteer de soort auto die je hebt en welke diensten je geleverd wilt krijgen, daaronder zal je dan meteen de kosten automatisch berekend krijgen. Mocht er een dienst niet tussen staan? Contacteer ons dan gerust, zodat we je kunnen voorzien van nadere informatie.

Hebben jullie ervaring met alle soorten bedrijfsauto’s?

Zeker! Je kunt ons gerust benaderen, ongeacht voor de soort auto of het soort model.

Waar werken jullie?

In Tilburg zijn wij werkzaam. Onze contactgegevens zijn de volgende:

Goirkekanaaldijk 211-19
5048 AA Tilburg
info@eacustomtuning.nl
013 – 202340077
KvK: 81011768

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds.

Werken jullie op basis van afspraak?

Absoluut! Om topkwaliteit en topservice te kunnen waarborgen willen wij iedere klant met de volle aandacht van dienst zijn. Voor spoedgevallen kunnen we op basis van de drukte wel ruimte maken. Neem gerust contact met ons en wij staan je met alle genoegen te woord.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button