Wrappen

Bij ons bent je aan juiste adres voor het wrappen van jouw auto. Altijd al een unieke auto willen hebben? Laat jouw auto wrappen naar jouw eigen smaak en stijl. Naast dat het jouw auto uniek maakt, zorgt de wrapfolie er ook voor dat de lak van jouw auto beschermd blijft.

 • 10 jaar ervaring
 • Wij werken uitsluitend met kwalitatieve wrapfolie
 • Geschikt voor elk type auto, boten maar ook motoren
 • Elk kleur of kleurcombinatie is mogelijk
 • Folie is weer- en UV-bestendig
 • Wrap is wasstraatbestendig
 • Bescherm je lak tegen steenslag en krasjes
 • Onderdelen worden afzonderlijk gewrapt
 • Haal en brengservice

Wat zijn dan de mogelijkheden? Bij ons kan je zelf kiezen welke kleur je wilt, het kan jouw favoriete kleur zijn, of wil je toch een matte- of chrome wrapfolie, dat is bij ons uiteraard mogelijk, jouw wens is onze dienst.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

auto-wrappen

Laat jouw auto wrappen door een van onze professionals

Auto wrappen is niet voor iedereen weggelegd, hier zijn echte specialisten voor nodig. Wrappen moet uiterst secuur gedaan worden, doet een garage dit die niet gespecialiseerd hierin is, loop je de risico dat de wrapfolie binnen de kortste keren los zal laten.

 • 10 jaar ervaring
 • Wij werken uitsluitend met kwalitatieve wrapfolie
 • Geschikt voor elk type auto, boten maar ook motoren

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere auto wrappen, maar ook in gordels vervangen, velgen spuiten, remklauwen spuiten en nog veel meer.

wrappen-auto
kosten-auto-wrappen

Kosten auto wrappen

Auto’s wrappen wordt steeds populairder. We zien een flinke stijging in gewrapte auto’s. Het is dan belangrijk om het te laten wrappen door een professional. EA Custom-Tuning werkt alleen met gespecialiseerd personeel en met de hoogste kwaliteit materialen.

 • Elk kleur of kleurcombinatie is mogelijk
 • Folie is weer- en UV-bestendig
 • Wrap is wasstraatbestendig

Bij interesse kan je een een offerte op maat aanvragen via onze calculator. Zo weet je precies wat het zal kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Onze medewerkers zullen dan z.s.m. contact met jou opnemen om de offerte te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Waarom EA Custom-Tuning?

EA Custom-Tuning streeft ernaar om iedere auto een unieke look te geven. Wij zijn pas tevreden als jij jouw droomauto voor je hebt. Door onze persoonlijke aandacht en expertise onderscheiden wij ons van de andere garages. Een veel gekozen dienst is dan ook auto wrappen.

 • Bescherm je lak tegen steenslag en krasjes
 • Onderdelen worden afzonderlijk gewrapt
 • Haal en brengservice

Om jouw auto een unieke look te geven zullen een van onze medewerkers contact met jou opnemen. Samen brengen we jouw droomauto tot werkelijkheid.

ea-custom-wrappen

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom auto wrappen?

Auto wrappen geeft je de mogelijkheid om je auto een unieke look te geven. Zo krijgt je auto een look dat meer bij jouw smaak past en valt het ook eerder op!

Wat zijn de kosten van auto wrappen?

Op deze pagina kan je met behulp van onze calculator berekenen wat de kosten zullen zijn. Selecteer de soort auto die je hebt en kies wat je wilt doen. Desnoods kan je onderin een bericht naar ons toesturen met je vraag zodat wij contact met je kunnen opnemen om een offerte op te stellen.

Waar wrappen jullie de auto?

Je kunt langskomen in ons service centrum in Tilburg. Daar zullen onze specialisten je auto wrappen met veel passie!

Geven jullie garantie op auto wrappen?

Wij zijn absoluut overtuigd van onze kwaliteit, daarom bieden wij 100% tevredenheidsgarantie aan!

Moet ik een afspraak maken om mijn auto te laten wrappen?

In principe wel. Wij zijn enorm aan het groeien en hebben we het daarom erg druk. Om onze kwaliteit te waarborgen, is het zaak dat we werken op basis van een afspraak. Mocht je echt haast hebben, dan kunnen we kijken of we ruimte kunnen vrijmaken voor een spoedservice.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button