Verwijderingen

Verwijderingen komen in allerlei soorten en maten voor bij auto’s. Wij bij EA-Custom Tuning weten raad met alle soorten werkzaamheden als het gaat om het verwijderen van onderdelen of functionaliteiten.

 • 100% volgens de APK normen
 • Vervangen of uitschakelen
 • Geen storinglampjes, foutcodes of verdere vervuilding van het inlaattraject
 • Permanente oplossing mét garantie

Omdat verwijderingen meerdere taken kunnen betreffen, raden we je aan om contact met ons op te nemen zodat we kunnen peilen wat van toepassing is in jouw specifieke situatie.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Verwijderingen bij auto’s

Omdat er niet enkel één of een paar vormen van verwijderingen bestaan, hebben wij meerdere ondersteunende en specifieke pagina’s gemaakt zodat jij zo volledig mogelijk wordt voorzien van de mogelijkheden die komen kijken bij diensten met betrekking tot verwijderingen. Verwijderingen kunnen dus meerdere diensten beslaan, denk daarbij onder andere maar aan:

Afhankelijk van de behoeften die op jou van toepassing kunnen zijn kunnen wij jouw de beste oplossingen bieden. Weet je nog niet waar je echt behoefte aan hebt? Geen probleem! Kom gerust langs en onze specialisten zullen een diagnose van je auto stellen om vast te stellen welke diensten interessant kunnen zijn voor jou.

Voordelen verwijderingen

Soms kunnen autofabrieken bepaalde limitaties (beperkingen) in je auto vastleggen, waardoor je niet optimaal kunt genieten van je auto. Denk daarbij maar aan snelheidsbegrenzers. Als jij in het bezit bent van een snelle bolide, is het natuurlijk interessant om te weten dat je het uiterste aan vermogen kunt behalen ten behoeve van het verkrijgen van de beste prestaties uit je auto. Als je nu maar maximaal 240 km/u kan gaan, terwijl je weet dat de snelheidsmeter 320 km/u aangeeft, kunnen wij ervoor zorgen dat de begrenzers verwijderd worden, zodat jij met de volle vermogen van je auto kan genieten van een echte scheurbak.

 • 100% volgens de APK normen
 • Vervangen of uitschakelen
 • Geen storinglampjes, foutcodes of verdere vervuilding van het inlaattraject

Mochten we je interesse hebben opgewekt of had je die al en ben je nu overtuigd van de mogelijkheden? Onze specialisten kan je gerust elke dag van de week benaderen of contacteren, zodat we je kunnen voorzien van de benodigde informatie om jou tegemoet te komen in je behoeften. Bij EA Custom-Tuning zijn de mogelijkheden onbeperkt en ons streven is altijd jou een zoveel mogelijke persoonlijke dienstlevering te bieden!

Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik verwijderingen moeten uitvoeren?

Zo kun je je auto een onderscheidende look en staat bieden, geheel naar je eigen stijl en smaak!

Hoeveel kost verwijderingen uitvoeren?

Voor de kosten kan je ons beter eerst contacteren zodat we kunnen evalueren waar je precies behoefte aan hebt en welke auto je hebt. De kostenindicatie opstellen doen we helemaal vrijblijvend en dus gratis.

Waar werken jullie voor verwijderingen?

Vanuit onze garage in Tilburg werken wij van maandag tot en met zondag.

Kunnen jullie verwijderingen voor elke auto doen?

Tuurlijk! Wij hebben ervaring met elke soort of merk auto.

Is een afspraak maken wenselijk bij jullie?

Zeker! Zo kunnen we immers onze kwaliteit en beloften nakomen t.o.v. onze klanten.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button