Veelgestelde vragen

Kunnen jullie elk auto chippen?

Ja, wij chippen elk auto! Ongeacht de soort auto of het model/merk van de auto. Wij zijn allround gespecialiseerd in het chippen van auto’s!

Doen jullie ook chiptuning op locatie?

Ja, je kunt contact met ons opnemen voor een gratis offerte – houdt er wel rekening mee dat het iets duurder zal zijn. Aangezien we op locatie moeten komen.

Kunnen jullie elk soort raam blinderen of tinten?

Jazeker, van huizen tot boten en exclusieve auto’s. Wij kunnen elk soort raam blinderen of tinten naar wens.

Is het mogelijk om een totaalpakket te maken?

Zeker weten, mocht je meerdere diensten afnemen dan is het hanteren van een korting uiteraard bespreekbaar!

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Tilburg, je kunt ons vinden aan de Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn 7 dagen per week geopend, van 08:00 tot 20:00.

Zit er garantie op chiptuning?

Zeker weten, wij geven standaard minimaal 5 jaar softwaregarantie. Bovendien is niet goed, geld terug!

Geven jullie garantie op het blinderen van ramen?

Uiteraard geven wij garantie op het blinderen van ramen, deze is levenslang. Geen zorgen dus!

Kan ik ook terecht als zakelijke klant?

Ja, wij werken onder andere samen met autobedrijven, bouwbedrijven en schoonmaakbedrijven. Maar ook met bedrijven die hun bedrijfsbussen willen chippen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Een afspraak maken is simpel, je kunt deze afspraak online inplannen of simpelweg telefonisch contact met ons opnemen.

Waar kan ik de kosten vinden?

Omdat de kosten erg verschillen per auto kunnen wij slechts een indicatie geven, voor een offerte op maat kun je het beste contact met ons opnemen.

Hoe snel wordt mijn auto afgeleverd?

Wij hebben geen wachttijden en kunnen in de meeste gevallen snel aan de slag met jouw auto. Wij hebben meerdere vakspecialisten in dienst die uitsluitend bepaalde werkzaamheden uitvoeren. Hiermee kunnen wij sneller onze diensten leveren.

Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?

Je kunt het beste een e-mail sturen naar info@eacustomtuning.nl, wij komen onze beloftes na en zullen elk probleem of klacht oplossen waar mogelijk!

Ik ben een zakelijke klant, wat zijn de tarieven?

Voor zakelijke klanten hanteren wij andere prijzen, deze zijn meestal goedkoper dan prijzen voor particulieren. Wij raden aan om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

  • 10 jaar ervaring
  • Altijd strak afgewerkt
  • Klant = koning
  • 7 dagen per week geopend
  • Voor exclusieve & normale auto’s
  • Voor zowel particulieren & bedrijven
  • Geen wachttijden & flexibel
  • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Call Now Button