Trekhaak monteren

Een trekhaak is een uitstekende aanvulling op elke auto. Of je nu een caravan verplaatst, een vriend helpt verhuizen of een ritje naar de sloop maakt, een trekhaak maakt het mogelijk. Maar hoe kies je de juiste? Gelukkig selecteert EA Custom Tuning altijd de beste optie voor jouw auto op basis van merk en model. 

 • Eerlijke prijzen
 • Transparante werkwijze
 • Garantie op montage én trekhaak
 • In één dag klaar
 • Zeker zijn over de kwaliteit

De meeste automodellen, inclusief hybriden en elektrische voertuigen, zijn geschikt voor een vaste of afneembare trekhaak. Sommige modellen hebben ook de optie voor een wegdraaibare trekhaak. Het is moeilijk om te beslissen welke trekhaak je voor jouw auto moet kopen. Esthetiek, kwaliteit en prijs zijn allemaal belangrijke factoren. Trekhaak monteren? Onze specialisten staan altijd klaar om je te helpen!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

vaste trekhaak monteren

Vaste trekhaak

Als je vaak een trekhaak gebruikt voor het trekken van een aanhangwagen of caravan, dan is een vaste trekhaak voor jou de beste optie. Vaste trekhaken zijn vaak goedkoper dan die welke losgekoppeld kunnen worden, maar in werkelijkheid is het mogelijk een vaste trekhaak los te koppelen door de kogel te verwijderen die met verschillende bouten en moeren is vastgezet. Wij raden ten zeerste af de trekhaak te verwijderen. Als je dat doet en hem niet correct teruggeplaatst, kunnen de bouten en moeren door trillingen tijdens het rijden loskomen, met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien.

 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten
 • Zeer scherp geprijst

De trekhaak is ontworpen om net zo lang mee te gaan als de auto. Hij is altijd klaar voor gebruik, waardoor het een zeer handige optie is – vooral voor wie regelmatig een trekhaak nodig heeft. Als je er liever een hebt die niet altijd zichtbaar is, overweeg dan een wegdraaibare of afneembare trekhaak.

Afneembare trekhaak

Een afneembare trekhaak is beter dan een losse, omdat hij gemakkelijker te bevestigen en esthetischer is. Hij neemt ook minder ruimte in beslag. Heb je een kleinere auto of wil je niet het uiterlijk van een vaste trekhaak, kies dan voor een afneembare trekhaak.

 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven

Bij EA Custom Tuning kunnen onze deskundige specialisten je alles vertellen wat je moet weten over afneembare trekhaken – van of het de beste oplossing is voor jouw auto, tot hoeveel het kost om er een te laten monteren.

trekhaak montage
fietsendrager trekhaak

Wegklapbare trekhaak

De wegdraaibare trekhaak is een combinatie van de vaste trekhaak en de afneembare trekhaak, maar kan alleen worden gebruikt bij specifieke automodellen.

Net als de vaste trekhaak zit hij altijd vast aan jouw auto, maar je kunt hem wegdraaien als dat nodig is, zodat parkeersensoren of nummerplaten niet worden gehinderd. Bovendien verstoort dit ontwerp het oorspronkelijke uiterlijk van jouw auto niet.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning

Fietsendrager trekhaak

Als je de trekhaak uitsluitend voor een fietsendrager wilt gebruiken, is er voor veel auto’s een trekhaak voor fietsendragers verkrijgbaar. De RMC-kit van Brink’s heeft de beste reputatie op dit gebied.

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Past een trekhaak op elke auto?

Een vaste trekhaak kan niet voor elke auto worden gebruikt, omdat deze het zicht op de kentekenplaat of het mistlicht zou kunnen belemmeren, wat in strijd is met de wet.

Hoe wordt de trekhaak bevestigd?

Trekhaken worden altijd geleverd met een dwarsstang die door de fabrikant op het aangewezen bevestigingspunt op de auto wordt gemonteerd. De dwarsbalk is afgestemd op elk specifiek automodel.

Is een trekhaak voor elke auto hetzelfde?

Omdat elke auto uniek is, moet voor elk merk en model een andere dwarsbalk worden ontworpen. Deze aangepaste dwarsbalk wordt dan aan uw auto bevestigd en aan de dwarsbalk wordt vervolgens de trekhaak bevestigd.

Kan ik zelf een trekhaak monteren?

U hoeft uw trekhaak niet te laten keuren voordat u hem aan uw voertuig bevestigt, maar hij moet wel goed gemonteerd zijn en voldoen aan de APK-eisen. Bovendien moet de trekhaak een Europees keurmerk hebben. Daarom raden wij altijd aan om dit door een garage te laten doen, en niet zelf een trekhaak te monteren.

Waarom zit er een dop op de trekhaak?

Een trekhaak kap wordt over de trekhaakkogel geplaatst omdat de trekhaakkogel afgeeft. Er zit een dop op om onder andere mensen en kleding te beschermen tegen direct contact ermee. Dit is vooral belangrijk als er mensen vlak achter de auto lopen of iets in de kofferbak laden, want die kunnen zonder kap gemakkelijk tegen de trekhaakkogel stoten.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button