Toerenbegrenzer verwijderen & uitschakelen

Overweeg je om toerenbegrenzer verwijderen en uitschakelen te laten uitvoeren? Elke auto beschikt over een toerenbegrenzer.

 • Besparen van brandstof (5% tot 10%)
 • Bespaar op onderhoudskosten
 • Haal meer vermogen uit je auto
 • Alleen geschikt voor benzine auto’s

Deze toerenbegrenzer wordt elektronisch geregeld. Dit verschilt per auto, lees daarom op deze pagina naar de meerdere toepassingen van de toerenbegrenzer.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Wat is de toerenbegrenzer?

Als je een auto hebt die rijdt op basis van een benzinemotor zal de toerenbegrenzer doorgaans afgesteld zijn tussen de 6000 en 8500 rpm. Hierbij staat rpm voor ‘rondjes per minuut’. Wanneer je een auto hebt die rijdt op basis van een dieselmotor zal de toerenbegrenzer doorgaans afgesteld zijn tussen de 3500 en 5500 rpm. En dit bepaalt dus je snelheid.

Dit klinkt wellicht allemaal te technisch voor het moment, maar in feite wordt dit aangekaart om jou duidelijk te maken dat de begrenzing door de autofabriek als een standaard is ingesteld en jij dus niet per definitie verplicht bent om je ook hieraan te houden! Als je bijvoorbeeld een bolide of een echte scheurbak hebt, is het natuurlijk reuze interessant om de toerenbegrenzer te laten verwijderen of uitschakelen.

Toerenbegrenzer aanpassen

Wij kunnen de toerenbegrenzer aanpassen op basis van jouw eisen en wensen. Meestal wordt bij het chiptunen ook gewerkt aan de toerenbegrenzer. Als je bijvoorbeeld een auto hebt met een benzinemotor, dan kunnen we de toerenbegrenzer verleggen met 100 tot 400 rpm. Dit kan dan heel handig zijn als je bijvoorbeeld op de snelweg of autoweg een auto wilt inhalen. Je wilt dan maximaal kunnen versnellen en een aangepaste toerenbegrenzer kan je dan aanzienlijk helpen in het vlot accelereren.Verder kan de toerenbegrenzer aanpassen interessant zijn als je al over een snelle auto beschikt. Beschik je over een supercar of een exclusieve auto? Ook dan kan een snellere auto lekker meerijden. Vooral wanneer je al een liefhebber bent van snelle auto’s: dan kan een aangepaste toerenbegrenzer aanvoelen als een kind in een speelgoedwinkel.Aarzel je of heb je je bedenkingen? Je kunt dan gerust contact met ons opnemen! Onze specialisten leggen je graag haarfijn uit of een aangepaste toerenbegrenzer een interessante keuze kan zijn in jouw persoonlijke situatie met betrekking tot de specifieke auto die je hebt. Ons streven is jou altijd de meest persoonlijke dienstverlening te bieden en daar hoort te allen tijde maatwerk en dus nauwe communicatie bij!
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Toerenbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

Vanuit de fabriek is er een standaard ingesteld voor je toerenbegrenzer. Deze kunnen we verwijderen of uitschakelen zodat je die beperking niet hebt bij het rijden.

Hoeveel kost Toerenbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

Dit is afhankelijk van de auto die je hebt. Neem contact met ons op zodat we een gratis kostenindicatie voor je kunnen maken.

Waar werken jullie voor Toerenbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

In onze garage die is gevestigd in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto Toerenbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

In principe ja! Neem contact met ons op zodat we kunnen vaststellen of we jou kunnen helpen.

Moet ik een afspraak maken eerst bij jullie?

Ja graag, omdat wij graag planmatig te werk gaan en tijdig onze beloften na willen komen.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button