Sterrenhemel auto

Mocht je behoefte hebben aan glinsterende sterren in je sterrenhemel? Ook dat is te fixen bij EA Custom-Tuning. Bij ons zijn de mogelijkheden oneindig en wanneer je behoefte hebt aan meer persoonlijke opties, dan kun je ons gerust contacteren zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossingen voor jou.

 • Geef jouw auto een luxe uitstraling
 • Grote keuze uit diversiteit
 • 1 jaar garantie
 • Alle kleuren mogelijk
 • Vallende sterren zijn ook mogelijk (twinkling stars)
 • Helderheid en dimbaar via je telefoon

Onze specialisten staan nu al, geheel toepasselijk voor deze dienst, te sprankelen van enthousiasme om jou hierbij te voorzien van de mooiste sterrenhemel!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

sterrenhemel-aanbrengen

Sterrenhemel aanbrengen

Een sterrenhemel in een auto plaatsen kan een zeer sjieke uitstraling geven aan je auto. Vooral wanneer je al in het bezit bent van een supercar of exclusieve luxe auto. Bij het aanbrengen van een sterrenhemel heb je de keuze uit verschillende kleuren, denk daarbij maar aan koud wit, warm wit, baby blauw, vurig rood, paars, glinsterend goud of groen.

 • Geef jouw auto een luxe uitstraling
 • Grote keuze uit diversiteit
 • 1 jaar garantie

Daarbij kan je bijvoorbeeld ook kiezen om de lichtintensiteit van de sterrenhemel in te stellen naar eigen eisen en wensen. Dit zorgt er dan voor dat de lichtintensiteit zowel overdag als in de avond in de meest optimale mate wordt afgesteld en werkt.

Voordelen sterrenhemel

De voordelen van een sterrenhemel in de auto is ten eerste dat je auto zodoende een unieke look krijgt. Naast een unieke look krijgt het ook de kenmerken die een supercar of een exclusieve auto zou moeten hebben: oogverblindende luxe afwerking. Bij ons worden de sterren ook nog met de hand in de hemel geplaatst, waardoor we je een hand made en tegelijkertijd ook een custom made sterrenhemel bezorgen. Bij het plaatsen van de sterren doen wij dit met veel deskundigheid en aandacht, omdat we willen zorgen voor de meest sprankelende eindresultaat.

 • Alle kleuren mogelijk
 • Vallende sterren zijn ook mogelijk (twinkling stars)
 • Helderheid en dimbaar via je telefoon

Naast dat jij zelf met een meer voldaan en lekker gevoel in je auto zult rijden, zullen ook je medepassagiers een optimale beleving krijgen bij jou in de auto. Bovendien hoeft de sterrenhemel helemaal niet volledig aan het dak aangebracht te worden. Mocht je behoefte hebben eraan dat slechts een enkel gebied of enkele specifieke gebieden voorzien worden van sterrenhemel? Prima! Wij hebben voor ieders wat wils en daardoor kunnen wij onze sterrenhemels écht als custom made en uniek typeren!

sterrenhemel-inbouwen

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom sterrenhemel in de auto?

Laat je auto onderscheiden van de rest en geef je auto de luxe uitstraling die het verdient. Rijden in je auto is nog nooit zo sjiek geweest!

Hoeveel kost sterrenhemel voor de auto?

Wij kunnen dit niet op voorhand bepalen omdat elke auto anders. We raden je aan om contact met ons op te nemen zodat we vrijblijvend een kostenindicatie kunnen opmaken voor je.

Waar plaatsen jullie de sterrenhemel in de auto?

Dat doen wij in onze garage in Tilburg, waar we maandag tot zondag open zijn.

Doen jullie sterrenhemel plaatsen voor elke auto?

Ja! Onze specialisten weten raad met alle soorten auto’s en automerken.

Moet ik een afspraak maken voor sterrenhemel plaatsen?

Absoluut. Wij houden ervan om onze dienstverlening kwalitatief hoogstaand te houden. Daarom werken we op basis van afspraken. Als je een spoedgeval hebt adviseren we je om contact op te nemen zodat we kunnen kijken of we ruimte hebben.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Sterrenhemel in auto laten zetten

Sterrenhemel in auto is niet alleen een “sierlijke lichtshow”. Het straalt ook meer klasse uit en voegt zeker een meerwaarde toe aan jouw auto. Het maakt jouw auto unieker en zorgt voor de puntjes op de “i”. De auto inrichten volgens jouw smaak is onvolledig zonder een sterrenhemel. De kleuren van de sterren kunnen worden veranderd met een afstandsbediening, zodat de hemel altijd de tint heeft die jij wilt. Je kunt hem ook bedienen via de telefoon-app. Het geeft een heerlijk ontspannend gevoel, waardoor je zelfs niet uit meer uit je auto wilt. De stoel achterover, genieten van de sterren en wegzinken!

Het unieke effect van de sterrenhemelauto wordt bereikt door glasvezeldraden die onder verschillende hoeken en diepten in meerdere richtingen zijn geplaatst. De intensiteit en helderheid van elke ster kan worden aangepast aan jouw behoeften. Wil je bijvoorbeeld dat de sterren iets helderder zijn zodat je kunt lezen, of wil je dat de sterren meer gedimd zijn voor een ontspannen sfeer, dan kan dit allemaal naar wens worden aangepast.

Om een sterrenhemel in een voertuig te installeren, moet eerst het plafond van de auto worden gedemonteerd. Daarna volgt het met de hand perforeren van meer dan 300 tot 1400 gaten. Daarna wordt de RGB ingebouwd. RGB staat voor rood, groen en blauw, ook wel bekend als glasvezelkabel. Laserlicht wordt door haarfijne draadjes van glas gestuurd, die de glasvezelkabel vormen.

We zullen testen uitvoeren op het ster plafond om zeker te zijn van een optimale werking. Als we klaar zijn met testen, plaatsen we het plafond terug op zijn plaats. Je hoeft je geen zorgen te maken over het uiterlijk van jouw auto als we klaar zijn – hij zal er aan de buitenkant precies zo uitzien als voorheen.

Elke ster wordt afzonderlijk aan de hemel geplaatst. Bij het rangschikken van de sterren wordt er veel zorg aan besteed om ervoor te zorgen dat elke ster duidelijk is. Een sterrenhemel zorgt niet alleen voor een heerlijke ambiance in jouw auto, maar het is ook een ervaring waar jij en jouw passagiers volop van zullen genieten. Een plafond dat volledig bedekt is met sterren geeft jouw auto een aparte uitstraling en lijkt van binnen op een totale metamorfose!

Call Now Button