Startonderbreker verwijderen & uitschakelen

De startonderbreker verwijderen of uitschakelen is een bezigheid die vaak voorkomt bij autogarages.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Dit kan van toepassing zijn wanneer de auto bijvoorbeeld niet meer normaal kan starten, of überhaupt helemaal niet meer kan starten.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Startonderbreker in de praktijk

Om een probleem aan de startonderbreker op te lossen kan het verwijderen of uitschakelen van de startonderbreker een uitkomst bieden. Om dit echter met zekerheid vast te kunnen stellen is het raadzaam dat je eerst langskomt bij ons in de garage, zodat onze specialisten een diagnose kunnen stellen van je auto.

Soms is het zo dat er naast de startonderbreker (ook wel de immobiliser genoemd), ook andere onderdelen van je auto een rol kunnen spelen bij het slecht of niet starten van de motor. Het kan zijn dat je daardoor ook een lichtje ziet branden op je dashboard, dat aangeeft dat er iets mis is met de auto.

Schroom in dergelijke gevallen niet om een specialist in te schakelen om te voorkomen dat de schade en diens reparatiekosten oplopen. EA Custom-Tuning is de specialist als het gaat om bewerkingen met betrekking tot startonderbrekers!

Startonderbreker probleem verhelpen

Een van de oorzaken bij problemen met betrekking tot de startonderbreker kan zijn dat je bijvoorbeeld de accu een tijd lang los hebt gekoppeld. Daarnaast kan het zijn dat je auto al op leeftijd is en dat de startonderbreker het aan het begeven is. Ook kunnen verwaarloosde onderhoudsbeurten leiden tot problemen aan de startonderbreker. Hoe dan ook, de meeste garages kunnen zich dan een slag in de rondte werken en alsnog de oorzaken niet vinden of het startonderbreker probleem verhelpen. Dan kan het zijn omdat de oorzaken een softwarematige probleem betreffen.Als een garage niet over de juiste professionele middelen, apparaten en specialisten beschikt om softwareproblemen op te lossen, dan wordt het inderdaad een lastige zaak. Gelukkig beschikken wij bij EA Custom-Tuning wél over de beste professionele middelen om problemen aan een startonderbreker feilloos en blijvend op te lossen! Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen evalueren hoe wij jou van dienst kunnen zijn mocht je vragen hebben omtrent de startonderbreker. Onze specialisten zijn graag een en al oor!
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Startonderbreker verwijderen & uitschakelen?

Sommige auto’s hebben een storing bij het starten van de motor. Na het verwijderen of uitschakelen van de startonderbreker zal de auto weer goed starten.

Hoeveel kost Startonderbreker verwijderen & uitschakelen?

Dit hangt sterk af van de auto. Daarom raden we je aan om contact met ons op te nemen, zodat wij een gratis kostenindicatie aan je kunnen aangeven.

Waar werken jullie voor Startonderbreker verwijderen & uitschakelen?

Wij werken elke dag in en vanuit onze garage in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto Startonderbreker verwijderen & uitschakelen?

In principe wel. Startonderbreker uitschakelen lukt niet bij alle auto’s wegens technische mogelijkheden. Onze specialisten gaan graag voor je na of jouw auto hiervoor in aanmerking komt.

Is een afspraak eerst maken wenselijk?

Graag wel, omdat we onze kwaliteit hoog willen houden en tijdig werk willen leveren.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button