Start/Stop systeem uitschakelen

Waarschijnlijk komt het je bekend voor en ben je misschien ook daarom op deze pagina gekomen: je auto die om de haverklap stopt en start. En dat elke keer wanneer je auto stilstaat bijvoorbeeld in de file of bij een stoplicht.

 • Beter voor de motor
 • Aanbevolen voor auto’s met turbo’s
 • Geen vervelende afslaan van de motor
 • Softwarematig, geen gesleutel aan je auto

Daarom kan start/stop systeem uitschakelen een uitkomst voor jou bieden. Hoewel je hoogstwaarschijnlijk een knop in de auto hebt die het stoppen van de auto voorkomt, moet je dit wel elke keer indrukken bij het nieuw starten van de auto.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Start stop systeem in de praktijk

Het indrukken van de Start/Stop-knop kan een tijdelijke uitkomst bieden. Na verloop van tijd kan deze handeling je ook langzamerhand de neus uitkomen. Vooral ook wanneer je vaak in de file staat of vaak binnen in de bebouwde kom moet rijden. Mocht je jezelf hierin herkennen? EA Custom-Tuning begrijpt als geen ander hoe je je dan voelt!

Daarom zijn onze specialisten ook gespecialiseerd in het uitschakelen van het start/stop systeem. Voel je vrij om contact met ons op te nemen, want wij zullen ongetwijfeld de beste oplossing voor jou in petto hebben!

Softwarematig start/stop systeem aanpassen

Als je het ook zat bent dat je motor steeds om de haverklap bij een stoplicht of in de file stopt, kunnen wij professioneel en probleemloos softwarematig het start/stop systeem aanpassen. Zo hoef je dan niet elke keer het knopje in te drukken, want na enige tijd ben je dat ook snel zat. Daarbij is het ook niet bepaald bevorderlijk voor de welgesteldheid van je motor en alle andere onderdelen die met de motor in verbinding staan. EA Custom-Tuning kan met behulp van professionele software het start/stop systeem aanpassen.Afhankelijk van de soort auto, leeftijd van de auto en het merk van de auto kunnen wij specifieke en persoonlijke aanpassingen verrichten door middel van maatwerk. Bij ons gaat het altijd om de meest persoonlijke dienstverlening, daarom maken we eerst graag een diagnose van je auto om te bepalen welke opties de beste oplossingen kunnen bieden voor jou. EA Custom-Tuning staat daarom voor maatwerk op basis van hoogstaande kwaliteit!
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Start/Stop systeem uitschakelen?

Als je bijvoorbeeld vaak in de bebouwde kom moet rijden en daardoor je motor vaak afslaat in de file of voor het stoplicht, dan kan je hiermee dat voorkomen en je motor tegemoet komen.

Hoeveel kost Start/Stop systeem uitschakelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen nagaan of wij dit kunnen doen voor jouw auto. De kosten kunnen soms afhankelijk zijn van de soort auto en het automerk namelijk.

Waar werken jullie voor Start/Stop systeem uitschakelen?

Dagelijks werken wij in onze garage in Tilburg van maandag tot zondag.

Kunnen jullie voor elke auto Start/Stop systeem uitschakelen?

Normaliter ja! Neem vrijblijvend contact met ons op zodat onze specialisten kunnen vaststellen of wij ook een oplossing voor jouw auto kunnen bieden.

Moet ik een afspraak maken hiervoor?

Wij werken graag op basis van afspraken, omdat we daarmee tijdig werk willen leveren en onze kwaliteit willen waarborgen.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button