Snelheidsbegrenzer verwijderen & uitschakelen

De snelheidsbegrenzer verwijderen of uitschakelen is vooral bij snelle auto’s of bij bedrijfswagens van toepassing.

 • Ook wel V-Maxx off genoemd
 • Softwarematige aanpassing, geen gesleutel aan je auto
 • Niet zichtbaar tijdens controles

Lees op deze pagina meer over de toepassingen van de snelheidbegrenzer in de praktijk en wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Snelheidsbegrenzer in de praktijk

Bij snelle auto’s kan de begrenzing momenteel bijvoorbeeld liggen bij 240 km/u, terwijl de snelheidsmeter van de auto aangeeft dat er wel 320 km/u gereden kan worden. Of hetzelfde geldt ook bij bedrijfswagens. Die kunnen soms bijvoorbeeld max. 100 km/u rijden, terwijl de snelheidsmeter aangeeft dat er wel tot 180 km/u gereden kan worden.

De reden hierachter is dat de autofabrieken een standaard maximum instellen bij het fabriceren van de auto. Dit doen ze doorgaans op eigen initiatief en niet per definitie omdat dat verplicht moet vanuit wet- en regelgeving.

Door de snelheidsbegrenzer te verwijderen of uit te schakelen kan je dus die beperkingen wegwerken en ervoor zorgen dat je sneller kunt scheuren, wel uiteraard met de verkeersregels in acht nemend! Tijdens een APK-keuring zal de wijziging ook niet zichtbaar zijn. EA Custom-Tuning is de specialist als het gaat om modificaties of bewerkingen met betrekking tot snelheidsbegrenzers in Tilburg en omgeving!

Snelheidsbegrenzer aanpassen of veranderen

Een snelheidsbegrenzer aanpassen of veranderen kan prima toevertrouwd worden aan EA Custom-Tuning. Het verwijderen en uitschakelen trouwens ook uiteraard. Sommige garages kunnen jou hierbij het advies geven dat je de snelheidsbegrenzer compleet zou moeten weghalen, wat al gauw een vrij duur prijskaartje met zich mee kan brengen. Dit is dan een snelle en voor de hand liggende oplossing voor de meeste doorsnee garages.Wat EA Custom-Tuning echt onderscheid van de rest, is dat wij te werk gaan met de beste professionele software, hardware en specialisten. Wij weten namelijk als geen ander dat een snelheidsbegrenzer veranderen of aanpassen ook prima gedaan kan worden middels softwarematige wijzigingen. Daarmee bedoelen we dat we de snelheidsbegrenzing professioneel kunnen aanpassen of veranderen aan de hand van jouw eisen en wensen.Niet alleen is dit relatief sneller gedaan, ook betaal je er verhoudingsgewijs minder voor ten opzichte van een complete vervanging! Mocht je hierover vragen hebben dan kun je ons gerust contacteren voor aanvullende informatie. Onze specialisten staan je met veel plezier te woord!
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Snelheidsbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

Bij vele auto’s is de snelheidsbegrenzer standaard ingesteld vanuit de autofabriek. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je momenteel maar 200 km/u kan terwijl je auto in principe 300 km/u kan hendelen. Door de snelheidsbegrenzer te verwijderen kan je auto op volle vermogen presteren.

Hoeveel kost Snelheidsbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

De kosten zijn erg afhankelijk van de auto die je hebt. Neem gerust contact met ons op zodat we een vrijblijvende prijsopgave kunnen maken.

Waar werken jullie voor Snelheidsbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

Wij werken van maandag tot zondag vanuit onze garage die is gevestigd in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto Snelheidsbegrenzer verwijderen & uitschakelen?

In principe wel. Onze specialisten gaan graag na of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Is een afspraak maken verplicht?

Wij willen onze kwaliteit hoog houden en onze beloften nakomen. Daarom geven we de voorkeur aan werken op afspraakbasis.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button