Sfeerverlichting inbouwen

Het is een niet te ontkennen trend van tegenwoordig: sfeerverlichting inbouwen bij auto’s. Hoewel dit al enkele jaren bestaat, is het de laatste jaren echt een eigen leven gaan leiden. Voorheen was het zo dat dit alleen was weggelegd voor supercars of de meer exclusieve en luxe auto’s.

 • Vakkundig te werk, net als de dealer!
 • Softwarematige installatie
 • Zichtbaar in jouw multimediasysteem
 • Diverse kleuren beschikbaar
 • Helderheid instellen
 • Geen rommel uit China
 • Ingeleerd in het systeem

Tegenwoordig is de technologie dermate ontwikkeld, dat sfeerverlichting inbouwen in bijna elke soort auto of automerk niet ondenkbaar is. Het kan dus meer dan prima mogelijk zijn om ook jouw auto te voorzien van de meest betoverende sfeerverlichting, zodat de rijbeleving van jou en je medepassagiers tot een climax wordt gebracht!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Sfeerverlichting inbouwen bij EA- Custom Tuning

Je kunt de sfeerverlichting bij ons verder helemaal naar eigen smaak uitkiezen. Wil je bijvoorbeeld rood, blauw of paars? Zeg het maar en wij regelen het. Daarbij heb je ook de keuze uit de plek of plekken in je auto waar je de sfeerverlichting zou willen plaatsen.

 • Vakkundig te werk, net als de dealer!
 • Softwarematige installatie
 • Zichtbaar in jouw multimediasysteem

Wil je de verlichting bijvoorbeeld bij je voetenruimte of dashboard? Bij EA Custom-Tuning zorgen wij voor maatwerk, omdat wij altijd te werk gaan op basis van jouw persoonlijk eisen en wensen. Daarmee willen wij onze belofte nakomen om altijd de meeste persoonlijke dienstverlening te leveren aan onze klanten!

Voordelen sfeerverlichting inbouwen

De voordelen van sfeerverlichting inbouwen zijn eigenlijk best voor de hand liggend. Ten eerst geef je daarmee je auto een unieke look dat helemaal op basis van jouw persoonlijke eisen en wensen is samengesteld. Daarmee onderscheid je je van de rest en valt je auto echt op bij mensen. Verder geeft het je auto een luxe en gelikte uitstraling; een uitstraling die jouw bolide als geen ander verdiend.

 • Diverse kleuren beschikbaar
 • 64 kleuren van Mercedes
 • Aangesloten op Mercedes ME (origineel van Mercedes-Benz)

Kleuren veranderen mee met Airco en Verwarming. Ben je er nog niet uit of sfeerverlichting inbouwen echt iets voor jou is of zou je nog eerst liever voorbeelden willen zien of aanvullende informatie willen krijgen? Laat het ons dan alsjeblieft weten en wij zullen je met alle mogelijke aanvullingen voorzien van alle mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie. De specialisten die wij in dienst hebben weten als geen ander wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw specifieke auto, dus kom maar op met je vragen en wensen!

mercedes sfeerverlichting laten inbouwen

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld  trekhaak monteren, autostuur bekleden of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten, zoals bijvoorbeeld chiptuning Eindhoven? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom sfeerverlichting inbouwen?

Zo kan je meer genieten van het rijden in je auto. Daarbij kan je het inrichten geheel naar eigen wens en stijl; denk daarbij aan de soort sfeerverlichting en lichtintensiteit. Je auto zal opvallen en je medepassagiers zullen meegenieten. Heerlijke luxe, uniek en sjiek!

Hoeveel kost sfeerverlichting inbouwen?

Om de kosten te bepalen verzoeken we je om eerst contact op te nemen met ons zodat we kunnen weten welke auto je hebt. Vrijblijvend zullen we je dan een kostenindicatie aangeven.

Waar werken jullie bij het inbouwen van de sfeerverlichting?

Wij werken in Tilburg. Daar hebben wij onze garage en ben je daar ook elke dag meer dan welkom.

Kunnen jullie het inbouwen van sfeerverlichting voor elke auto doen?

Absoluut! Wij hebben specialisten in dienst die ervaring hebben met alle soorten auto’s.

Werken jullie op basis van afspraak?

Yes! Zo kunnen we namelijk onze kwaliteit hoog houden en onze oplevertijden behalen.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button