Roetfilter verwijderen & uitschakelen

Heb je behoefte aan roetfilter verwijderen of uitschakelen? Dan ben je bij EA Custom-Tuning aan het juist adres!

 • Geen terugkerende problemen
 • Betere flow vna uitlaatgassen
 • Meer vermogen, minder verbruik en sneller gas response
 • Ook geschikt voor bedrijfsbussen, bestelbussen en taxi’s!

Maar voor de mensen die toch geïnteresseerd zijn naar wat een roetfilter is, leggen we graag kort maar praktisch uit waar een roetfilter voor dient.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Roetfilter in de praktijk

Een roetfilter wordt gebruikt ten behoeve van het milieu. Het wordt bijvoorbeeld in een auto geplaatst om zodoende te voorkomen of te reduceren dat er roetdeeltjes worden uitgestoot door de auto. Daarom is het zaak om het roetfilter goed te onderhouden, en dit kan voor sommige mensen kostbaar of ongewenst worden geacht. Dan kan het verwijderen of het uitschakelen van het roetfilter een uitkomst bieden.

Momenteel kan je bijvoorbeeld al ervaren dat je motor aan het haperen is, je brandstofverbruik hoger dan normaal is of een stijgende oliepeil hebt. Wellicht zie je ook al lichtjes branden op je dashboard die aangeven dat er wat mis is met het roetfilter. Hoe dan ook, wij zijn de specialisten als het gaat om het verwijderen of uitschakelen van het roetfilter.

Probleem roetfilter verhelpen

Als je bijvoorbeeld de eerder genoemde problemen of verschijnselen hebt ervaren? Dan kan het waarschijnlijk liggen aan het roetfilter. Om reparatiekosten of vervelende garagekosten te besparen, is het zaak dat we het een en ander goed vaststellen. Daarbij moet er gekeken worden naar het automerk dat je hebt, de leeftijd van je auto en de welgesteldheid (dus huidige situatie) van je auto. Aan de hand van deze factoren kunnen we het probleem met betrekking tot je roetfilter verhelpen. Daarbij kan je denken aan het roetfilter verwijderen, het roetfilter professioneel reinigen of het roetfilter vervangen.De soort aanpak die wij kunnen hanteren is dus echt afhankelijk van de situatie die van toepassing is op jou. Wij raden je daarom aan om contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Zodoende kunnen onze specialisten nagaan welke oplossing of oplossingen het beste resultaat of de beste resultaten kunnen opleveren. EA Custom-Tuning beschikt over alle kennis en kunde om jou uitstekend te helpen, zodat je roetfilter probleem verholpen is en jij weer kunt genieten van een fijn rijdende auto.
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Roetfilter verwijderen & uitschakelen?

Bij auto’s waarvan de motor hapert, brandstofverbruik hoog is of oliepeil stijgend is kan dit een oplossing bieden

Hoeveel kost Roetfilter verwijderen & uitschakelen?

Dit is afhankelijk van de auto die je hebt. Neem vrijblijvend contact met ons op en onze specialisten geven je een gratis kostenindicatie.

Waar werken jullie voor Roetfilter verwijderen & uitschakelen?

Wij werken dagelijks vanuit onze garage in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto Roetfilter verwijderen & uitschakelen?

In principe wel, daar waar een gegeven auto voor in aanmerking komt. Neem dus contact met ons op zodat we dit kunnen vaststellen.

Kan ik spontaan langskomen of moet ik eerst een afspraak maken?

Wij geven de voorkeur aan het maken van een afspraak, omdat wij het erg druk hebben werken we graag planmatig en dus volgens afspraken. Bij spoedgevallen kunnen we afhankelijk van de situatie kijken of we ruimte kunnen bieden.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button