Pops and bangs

Heb je behoefte aan pops and bangs voor in je auto? Of ben je anders simpelweg benieuwd naar wat het is en of het interessant kan zijn voor jou? Hoe dan ook, wij zullen dat voor jou  zo duidelijk mogelijk proberen te verklaren.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Pops and bags, ook wel een anti-lag systeem genoemd, is eigenlijk een prestatieverbetering dat interessant is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de racerij. Of mensen die over een auto bezitten die geschikt kan zijn voor het leveren van snelle prestaties.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

anti-lag-systeem

Toepassing van pops and bangs

Een heel simpel voorbeeld; mocht je bijvoorbeeld na het loslaten van het gaspedaal merken dat de auto snel vertraagd, dan kan je middels deze techniek ervoor zorgen dat de vertraging wordt vertraagd.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning

Zo kan je dus nog langer snel rijden. Dit hangt natuurlijk wel af van de soort auto die je hebt. Om de daadwerkelijke effecten voor jouw specifieke auto te kunnen bepalen kan je gerust contact met ons opnemen.

Wat zijn de voordelen van pops and bangs?

Op de provinciale autoweg of snelweg kan het wellicht niet zo aantrekkelijk zijn om pops and bags (anti-lag systeem) aan te brengen in je auto. Die extra milliseconden of seconden winst die je dan boekt is niet zo indrukwekkend. Wat het wel interessant maakt is het geluid dat je dan krijgt bij het loslaten van het gaspedaal. Je zult dan een harde brul horen en dat zal dan te merken worden door je omgeving ook! Je auto zal dan zeker opvallen.

 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven

Bij sommige auto’s kunnen pops and bangs zelfs zorgen voor steekvlammen uit de uitlaat, wat natuurlijk een geweldige uitstraling kan geven als je ook nog in het bezit bent van een supercar of exclusieve auto. Vooral als je auto al beschikt over een sportuitlaat kan pops and bangs erg interessant voor je zijn. Wanneer je bij ons op locatie bent voor bijvoorbeeld chiptuning, kan het een logische aanvulling zijn om pops and bangs mee te nemen bij het verbeteren van de prestaties van je bolide.

pops-and-bangs
pops-and-bangs-installeren

Kan pops and bangs voor elke auto gedaan worden?

Pops and bangs is trouwens niet alleen mogelijk voor een supercar of exclusieve auto, maar tevens kan het ook van toepassing zijn voor auto’s die niet per sé over een grote motor beschikken.

 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten
 • Persoonlijke dienstverlening

Als je benieuwd bent of pops and bangs ook van toepassing kan zijn op jouw auto? Dan kan je gerust contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie.

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom pops and bangs?

Pops and bangs geven net dat extra stoere brul van een geluid aan je auto. Zo valt je bolide eerder op en, voor de liefhebbers, geeft het een meer volmaakte finishing touch aan je wagen!

Hoeveel kosten pops and bangs?

Omdat elke auto anders is en in een andere staat verkeert, kunnen wij niet van te voren bepalen wat de kosten zullen zijn. Wij adviseren je daarom om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen evalueren wat een indicatie zou kunnen zijn in jouw specifieke situatie. Een afspraak inplannen om langs te komen zou helemaal geweldig zijn, want dan kunnen we meteen ter plekke controleren en vaststellen wat de exacte kosten zullen zijn.

Waar doen jullie pops and bangs?

Wij werken vanuit en in Tilburg. Daar ben je dagelijks tussen 08.00 en 20.00 uur meer dan welkom. Op locatie werken kan ook maar daar moet je wel een offerte voor aanvragen.

Bieden jullie ook garantie bij pops and bangs?

We bieden minstens vijf jaar garantie op de door ons geleverde diensten altijd.

Werken jullie op afspraak bij pops and bangs?

Ja. Wij vinden het belangrijk dat wij ons woord nakomen ten opzichte van onze klanten. Daarom werken we zo veel als mogelijk op basis van afspraken.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button