Popcorn

Wij merken dat er een toenemende vraag is naar popcorn voor dieselauto’s, ook wel popcornbegrenzer genoemd. Popcorn zorgt er in principe voor dat de dieselauto zich anders gedraagt zodra de motor de toerentalbegrenzer bereikt.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Bij chiptuning van zowel benzine auto’s als diesel auto’s kan dit van toepassing zijn. Popcorn hoeft niet per definitie van toepassing te zijn bij een dieselauto, ook bij een auto op benzine kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

popcorn

Wat is popcorn (voor diesel)?

Een popcornbegrenzer verandert in feite de manier waarop een dieselauto zich gedraagt ​​​​wanneer de motor de toerentalbegrenzer raakt. De meeste standaard dieselvoertuigen zullen de vooraf ingestelde toerentalbegrenzer raken en zullen op dat exacte toerentalpunt blijven totdat de bestuurder ingrijpt (soft cut limiter).

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning

Als er echter een popcornbegrenzer is toegepast, stuitert de motor op de begrenzer op dezelfde manier als een benzinevoertuig (hard cut limiter). Dit wordt gedaan door de brandstofinjectie bij piektoerental te verminderen.

Wat zijn de voordelen van popcorn (voor diesel)?

Als je bijvoorbeeld wilt dat je motor anders gaat klinken, kan popcorn een optie zijn. Zo zal je auto eerder opvallen buiten en zich ook onderscheiden ten opzichte van de andere modellen van dezelfde uitvoering van je auto. De popcornbegrenzer heeft geen prestatievoordeel, het is gewoon een functie die tijdens de remap kan worden ingeschakeld om te veranderen hoe de motor zich gedraagt ​​​​en klinkt wanneer de toerentalbegrenzer wordt bereikt.

 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw auto? Dan kan je ons gerust een DM sturen op Instagram of ons simpelweg bellen. Wil je het liever anders? Dan kan je ons ook contacteren middels onze contactpagina. Onze specialisten hebben met hun jarenlange ervaring alle kennis en kunde in huis om jouw auto te voorzien van de beste diensten en prestatieverbeteringen. Daarbij gebruiken we de beste materialen en middelen om jou de beste kwaliteit mogelijk te leveren.

popcorn-diesel

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom popcorn (voor diesel)?

Zodoende kan je het geluid van je auto veranderen en je meer onderscheiden van de rest. Je auto valt dan zeker op en maakt dan ook geluid dat meer past bij jouw smaak en stijl.

Hoeveel kost popcorn voor in de auto?

Dit hangt sterk af van de soort auto die je hebt en de huidige staat ervan. Daarom kunnen we niet op voorhand exacte kosten opmaken. We verzoeken je daarom om contact met ons op te nemen per telefoon, mail of onze contactpagina. We zullen z.s.m. reageren op je contact.

Waar plaatsen jullie popcorn voor de auto?

In onze garage in Tilburg zijn wij dagelijks van 08.00u tot 20.00u actief en daar ben je ook meer dan welkom.

Bieden jullie ook garantie bij popcorn voor in de auto?

Van ons krijg je altijd minstens 5 jaar garantie op alle diensten die wij leveren.

Moet ik een afspraak maken voor popcorn plaatsen in de auto?

Jazeker. Vanwege de drukte verzoeken we je om alsjeblieft eerst een afspraak met ons te maken. Heb je haast? Laat het ons weten en we zullen kijken of we daar ruimte voor hebben.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button