P-codes & foutcodes verwijderen

Het is tegenwoordig alom bekend en daarom niet meer weg te denken dat auto’s bijna ‘tot aan de nok toe’ uitgerust zijn met allerlei technische snufjes en sensoren.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Logischerwijs is het dan ook denkbaar dat deze snufjes en sensoren zo nu en dan mankement oplopen en/of tekortkomingen vertonen.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Wanneer herken ik de P-codes?

Op je dashboard kan je dan bijvoorbeeld allerlei lichtjes zien branden. Simpel gezegd worden dit ook wel foutcodes of p-codes genoemd in autotaal. Je kan jezelf al voorstellen waarschijnlijk dat de oorzaken van de lichtjes vrij divers kunnen zijn, omdat het branden van één lichtje al dikwijls meerdere oorzaken kan omvatten. Daardoor kan p-codes en foutcodes verwijderen en uitschakelen soms een ware ‘zoeken naar een speld in een hooiberg’-klus zijn.

Bij het wegwerken van één lichtje kunnen soms zelfs andere lichtjes gaan branden! Dat kan het daarom soms uitdagend maken, zelfs voor ervaren autospecialisten. Gelukkig hebben wij bij EA Custom-Tuning allerlei professionele materialen en apparaten ter onze beschikking om dergelijke p-codes en foutcodes vrij eenvoudig en blijvend op te lossen.

Hoe wij te werk gaan bij p-codes en foutcodes

Wij weten als geen ander dat p-codes en foutcodes vrij hinderlijk en hardnekkig kunnen zijn. Waarschijnlijk heb je al eerder lichtjes zien branden op je dashboard, waarbij je je afvroeg waarom het brandt. Wellicht heb je het laten wegwerken maar brandde het lichtje na korte tijd weer aan. Jij kan dan begrijpen dat dergelijke foutcodes en p-codes vrij hardnekkig kunnen zijn om weg te werken. Ook is het daarnaast simpelweg gewoon hinderlijk om te hebben.Ten eerste is het vervelend tijdens het rijden om te zien dat er weer een lichtje brandt en dat kan je aandacht afleiden tijdens het rijden. Ten tweede is het vervelend om te weten dat er weer iets mis is aan je auto en het dus weer moet gaan verhelpen, en dus weer moet betalen aan reparatiekosten.Wij bij EA Custom-Tuning snappen je helemaal en daarom kunnen wij je geruststellen dat wij de juiste middelen in huis hebben om de codes uit te lezen en te herstellen. Daar gebruiken wij ondere andere professionele software en hardware voor. Daarbij programmeren we de auto weer dusdanig, dat de codes blijvend verholpen worden en jij weer kunt genieten van je auto!
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom P-codes & foutcodes verwijderen & uitschakelen?

Soms kunnen er allemaal lichtjes branden op je dashboard, zonder dat er wat daadwerkelijk mis is met je auto. Dit kan dan onnodig irritant of hinderlijk zijn. Deze kunnen wij simpel voor jou uitschakelen, zodat jij aangenaam kan rijden in je auto.

Hoeveel kost P-codes & foutcodes verwijderen & uitschakelen?

Dit is echt afhankelijk van de situatie. Soms zijn de P-codes onterecht en snel te verhelpen. Maar soms kunnen ze wel terecht zijn en dan moeten we uitzoeken wat de oorzaken zijn.

Waar werken jullie voor P-codes & foutcodes verwijderen & uitschakelen?

In onze garage in Tilburg die elke dag geopend is.

Kunnen jullie voor elke auto P-codes & foutcodes verwijderen & uitschakelen?

Zeker! Kom gerust langs zodat we kunnen kijken hoe snel we dat kunnen doen.

Moet ik een afspraak maken bij jullie eerst om te langskomen?

Het liefste wel, omdat wij het vaak erg druk hebben en daarom planmatig willen werken.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button