Over ons

over ons eacustomtuning

Dé #1. Customizer & Tuner.

Wij streven ernaar om je wensen te vervullen en willen altijd jouw verwachtingen overtreffen. EA Custom-Tuning is niet een doorsnee garage, wij zorgen er namelijk voor dat jouw droomauto wordt verwezenlijkt!

  • 10 jaar ervaring
  • Altijd strak afgewerkt
  • Klant = koning

EA Custom-Tuning is dé #1 one-stop-shop voor jouw auto op het gebied van customizing en chiptuning.
Van autogordel vervangen tot chiptuning! Van een kleine auto tot supercars.
Bij EAcustomtuning zit je hoe dan ook altijd goed. 

Ons verhaal

Twee broers in een schuurtje, passie voor auto’s en motoren. Het is klein begonnen met o.a. het opvoeren van scooters en het spuiten van remklauwen. EA Custom-Tuning voert inmiddels werkzaamheden uit op auto’s tot het hoogste segment. Het team heeft zich inmiddels uitgebreid met vijf personen. EA Custom-Tuning zorgt voor een goede en fatsoenlijke behandeling van je auto alsof het ons eigen is. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel en wordt overal garantie op gegeven.

  • 7 dagen per week geopend
  • Voor exclusieve & normale auto’s
  • Voor zowel particulieren & bedrijven

Bij EA Custom-Tuning zijn we trots op ons succes, teamwerk en op het feit dat we mogen vertrouwen op een combinatie van de allerbeste materialen. Mét daarbij uitstekende kwaliteit en dit door de meest bekwame professionals. Wij luisteren naar de klant, geven de juiste adviezen en doen er alles aan om te voldoen aan de wensen van de klant.

Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1
Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

One-stop

Met meer dan 5 jaar ervaring is er geen betere plek om jouw voertuig tot je droomvoertuig te maken dan bij ons! EA Custom-Tuning biedt een hele reeks op maat gemaakte services om jouw auto uniek te maken. Bij ons kan je terecht voor verschillende diensten, zoals; het wrappen van je voertuig, chiptuning, stuurbekleding, gordels in diverse kleuren, spuiten van je remklauwen, etc.

Onze werkzaamheden worden uitgevoerd onder ons eigen dak in de garage van EA Custom-Tuning voor zowel bedrijven als particulieren. Op aanvraag komen wij ook op locatie. Wij mogen onszelf daarom een echte One-Stop shop noemen!

  • Geen wachttijden & flexibel
  • Team van echte vakspecialisten
  • One-stop-shop

Daarnaast kan je ook genieten van onze korting pakketten, zodat je niet naar verschillende bedrijven hoeft te reizen! Wij nemen graag jouw auto onder handen tot het gewenste resultaat is behaald! Ben je er klaar voor om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen? Twijfel dan geen seconde meer en neem contact op met ons, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw auto!

google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Call Now Button