NOX sensor verwijderen & uitschakelen

De NOX sensor wordt ook wel de Lambda sensor genoemd. Wil jij je NOX sensor verwijderen of uitschakelen?

 • ECU software wordt aangepast, geen foutmeldingen meer!
 • Motorstoring lampje brand niet meer
 • Levenslange garantie
 • Problemen met hoge brandstofverbruik, uitstoot & haperingen worden opgelost
 • Geen problemen meer met de APK
 • Alles is software matig, dus geen gesleutel aan je auto.

EA Custom-Tuning is waar je je auto gerust aan kunt toevertrouwen!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

NOX sensor in de praktijk

Wil je weten waar een NOX sensor voor dient? De sensor is gemonteerd op de uitlaat van je auto en zorgt ervoor dat het een controle op de uitlaatgassen uitvoert die worden uitgestoten.

NOX is afgeleid van de scheikundige term voor NO(x), die staat voor een aantal stikstofoxides die bij de verbranding van benzine vrijkomen.

Storing of probleem NOX sensor verhelpen?

Het is algemeen bekend dat de NOX sensor een gevoelige sensor is die kwetsbaar is voor schade. De gevolgen van een probleem of storing NOX sensor kunnen dan bijvoorbeeld zijn dat je meer brandstof maandelijks verbruikt, en dus ook meer kwijt bent aan brandstofkosten.

Verder kan je auto bijvoorbeeld bij het starten of tijdens het rijden gaan haperen of niet vlot gaan rijden. Ook kan je een lichtje zien branden op het dashboard dat aangeeft dat er iets mis is met je NOX sensor. Wanneer er daadwerkelijk een probleem heerst aan je NOX sensor, kan je auto meer schadelijke stoffen uitstoten, wat weer het milieu benadeeld en onnodig belast. De storing of het probleem kan er ook bijvoorbeeld voor zorgen dat je je auto niet meer door de APK keuring heen krijgt. Er zijn dus meerdere situaties denkbaar die jou genoeg redenen geven voor storing of probleem NOX sensor verhelpen.

Wanneer je bijvoorbeeld over een snelle auto, een supercar of een exclusieve auto beschikt, kan een probleem aan de NOX sensor ervoor zorgen dat je auto gaat leiden aan vermogensverlies. En dat is dan het laatste wat je wilt voor je bolide! Daarom kan je, ongeacht de auto die je hebt, gerust bij ons langskomen en je auto toevertrouwen aan de specialisten van EA Custom-Tuning. Wij zijn er heilig van overtuigd dat wij alle kennis en kunde in huis hebben om jou met man en macht te voorzien van de allerbeste oplossingen!

Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom NOX sensor verwijderen & uitschakelen?

De NOX sensor kan bijvoorbeeld voor vermogensverlies van je auto leiden. Ook kan je auto gaan haperen tijdens het rijden, wat je rijervaring zal benadelen. Omdat de NOX sensor een vrij gevoelige sensor is die makkelijk schade kan oplopen, is het een oplossing om deze te verwijderen of uit te schakelen om onnodige reparatiekosten te voorkomen.

Hoeveel kost NOX sensor verwijderen & uitschakelen?

Dit hangt sterk af van de auto die je hebt, denk daarbij aan de leeftijd of het merk. Sommige auto’s hebben zelfs twee NOX sensoren, en daarom raden we je aan om langs te komen zodat we kunnen vaststellen wat de kosten in jouw geval kunnen zijn.

Waar werken jullie voor NOX sensor verwijderen & uitschakelen?

Wij werken van maandag tot zondag vanuit onze garage in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto NOX sensor verwijderen & uitschakelen?

Ja! Mits je auto over een NOX sensor beschikt kunnen wij je professioneel helpen.

Moet ik een afspraak bij jullie maken om langs te mogen komen?

Graag! Wij hebben het erg druk en daarom willen we graag planmatig te werk gaan om onze kwaliteit hoog te houden.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button