Lichten Smoken

Laat jouw lichten professioneel smoken door een van onze professionals. Lichten smoken is meer dan een mooie unieke look. De folie beschermt jouw lampen tegen steenslag en UV-stralen. Hierdoor worden de koplampen ook niet dof.

 • Meerdere tinten beschikbaar
 • Maak jouw auto uniek
 • Sportieve, luxere uitstraling
 • Binnen een half uur gemonteerd
 • Beschermt je koplampen en achterlichten tegen steenslag
 • Koplampen blijven langer goed omdat de folie UV straling weert
 • Gemakkelijk schoon te maken en wasstraat bestendig

Wil jij direct jouw lichten laten smoken door een van onze professionals? Bereken dan direct de kosten via onze calculator en plan een afspraak in.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

lichten-smoken

Combineren – Lichten smoken

Bij EA Custom-Tuning zijn we gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Wrappen, stuur customizen, gordels vervangen, lichten smoken en nog veel meer.

 • Meerdere tinten beschikbaar
 • Maak jouw auto uniek
 • Sportieve, luxere uitstraling

Naast lichten smoken kan jij er ook voor kiezen om dit te laten combineren met ramen blinderen. Dit geeft een totaal andere look aan jouw auto.

Lichten smoken door professionals

EA Custom-Tuning heeft meerdere professionals in dienst die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Om ons te onderscheiden van andere garages werken wij alleen met folie van de hoogste kwaliteit. Een koplamp vervangen kan al gauw hoog oplopen, daarom is het van belang om de lampen goed te beschermen.

Hiervoor zijn gelukkig oplossingen, een van de oplossingen die wij bieden is het aanbrengen van folie, oftewel lichten smoken. Om ervoor te zorgen dat de folie jaren mee kan gaan, is het belangrijk om dit door professionals te laten doen en raden wij het ook zeker niet aan om dit zelf te doen.

 • Binnen een half uur gemonteerd
 • Beschermt je koplampen en achterlichten tegen steenslag
 • Koplampen blijven langer goed omdat de folie UV straling weert

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit het smoken van jouw koplampen en/of achter lampen en direct de tint bepalen. Heb je een keus weten te maken? Dan zullen onze professionals jouw lampen eerst grondig reinigen. Hiermee voorkomen we dat er vlekken of insecten achterblijven. Vervolgens zal de folie worden aangebracht, na het aanbrengen zal het verhit worden. Met als resultaat dat jij jarenlang kan blijven genieten van jouw auto zonder dat de folie zal loslaten.

auto-lichten-smoken

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom lichten smoken?

De voordelen van lichten smoken zijn dat je auto onder andere een unieke en stoere look kan krijgen. Verder werkt het ook als beschermingslaag tegen bijvoorbeeld steenslag of krasschade.

Wat zijn de kosten voor lichten smoken?

Middels deze pagina kan je de kosten berekenen. Selecteer eerst welke soort auto je hebt en daarna welke dienst je wilt afnemen. Als de dienst er niet bij staat kan je onderaan de pagina je naam, nummer, automerk en opmerking achterlaten zodat we je kunnen contacteren en een offerte kunnen aanbieden.

Waar gaan jullie de lichten smoken?

In Tilburg is ons service centrum gelokaliseerd en daar ben je ook meer dan welkom met je auto!

Communiceren jullie ook over de mogelijkheden die er zijn?

Absoluut! Wij denken graag met je mee en daarom vinden wij communicatie erg belangrijk.

Is het wenselijk dat ik een afspraak maak?

Ja graag. Wij hebben het namelijk erg druk en om topkwaliteit te kunnen waarborgen werken we het liefst op afspraakbasis.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button