Kilometercorrectie

Kilometercorrectie nodig? Soms komt het voor dat mensen behoefte hebben hieraan. Het kan zijn dat je kilometerteller bijvoorbeeld niet goed functioneert, of dat je een nieuwe motor hebt laten installeren waardoor de kilometerteller niet naar behoren werkt.

 • Kilometerstand aanpassen
 • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en technieken
 • Jarenlange ervaring
 • Herstel van problemen met de kilometerteller
 • Kilometerteller vervangen

Soms kan het ook zo zijn dat de vorige eigenaar van je auto de kilometerstand heeft teruggedraaid, wat natuurlijk niet toegestaan is. Er kunnen dus diverse redenen zijn om kilometercorrectie te laten uitvoeren. Hoe dan ook, zolang je de juiste redenen hebt kunnen onze specialisten je hier meer dan adequaat bij helpen.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

kilometercorrectie

Is kilometercorrectie legaal?

Kilometercorrectie is helemaal legaal wanneer je daar de juiste redenen toe hebt. Bij kilometercorrectie hanteren wij te allen tijde wet- en regelgeving en daarom is het verstandig dat wij dit benadrukken. Wij raden iedereen aan om hier zorgvuldig en verantwoord mee om te gaan. Wij gaan daarom aan de slag conform het beleid van de RDW.

 • Kilometerstand aanpassen
 • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en technieken
 • Jarenlange ervaring

Let op:

Kilometercorrectie is geheel op eigen risico en alleen voor de juiste doeleinden.
Onze diensten zijn niet bedoeld voor het plegen van fraude.
^ kleine letters, wel duidelijk

Wanneer kilometercorrectie doen?

Wanneer je bijvoorbeeld je auto gaat verkopen en je van mening bent dat de kilometerstand te hoog is en je daardoor het nodig acht om de kilometerstand terug te draaien? Geven we je nu al aan dat dit niet een geldige reden voor ons is om je hierbij te voorzien van je behoefte. Dit is namelijk niet toegestaan en geoorloofd. Verder krijgen we ook weleens de vraag of we de kilometerstand terugdraaien bij auto’s die geïmporteerd worden. Het antwoord is dus nee.

 • Herstel van problemen met de kilometerteller
 • Kilometerteller vervangen
 • Conform RDW-beleid

De reden dat mensen zich toewenden voor dit soort situaties is omdat ze zodoende meer waarde kunnen toeschrijven aan hun auto, maar niet op de eerlijke en wettelijk geoorloofde manier. Mocht je nog twijfels hebben en/of wil je liever eerst voorzien worden van deskundig advies alvorens je overgaat tot een daadwerkelijke kilometercorrectie? Schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zullen je graag uitleggen of kilometercorrectie relevant en van toepassing kan zijn in jouw situatie.

kilometerteller-correctie

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom kilometercorrectie laten doen?

Kilometercorrectie kan je bijvoorbeeld laten doen als je schade aan je kilometerteller hebt of als je een nieuwe motor in je auto hebt laten zetten.

Is kilometercorrectie toegestaan en legaal?

Zolang je het doet met goede redenen is het toegestaan en legaal! Daarbij kan je denken aan het hebben van problemen met je kilometerteller of als de vorige eigenaar van de auto de kilometerteller onterecht teruggedraaid heeft.

Hoeveel kost kilometercorrectie?

Dit hangt af van de staat van je auto en welke auto je hebt. Daarom vragen we je om gerust contact met ons op te nemen zodat we kunnen evalueren wat de kosten voor jou kunnen zijn.

Waar doen jullie de kilometercorrectie?

Wij werken vanuit onze garage in Tilburg. Daar ben je elke dag meer dan welkom!

Doen jullie voor elke auto kilometercorrectie?

Ja! Onze specialisten weten raad met alle soorten auto’s en merken.

Is een afspraak gewenst voor kilometercorrectie?

Jazeker! Wij willen onze kwaliteit en service hoog houden en daarom verzoeken we je om een afspraak in te plannen. Mocht je spoed hebben? Dan kunnen we kijken of we daar ruimte voor hebben afhankelijk van de situatie en spoed.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button