EGR verwijderen & uitschakelen

Wil je je EGR verwijderen & uitschakelen? Voor de mensen die allereerst willen weten waar EGR voor staat: Exhaust Gas Recirculation.

 • Vervuiling in de motor wordt verminderd
 • Bespaar op reparatiekosten
 • Lager brandstofverbruik
 • Storingsvrij en APK waardig

Dit is een systeem dat ontwikkeld is voor auto’s die rijden op basis van diesel en benzine, om ze daarmee te laten voldoen aan de Euro-normen.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

Waar zorgt EGR voor?

Naast dat EGR heel fijn kan zijn, kan dit ook nare situaties met zich mee gaan brengen. De EGR zorgt er als klep voor dat de uitlaatgassen terug worden gevoerd in de cilinder, omdat er vooral bij auto’s die rijden op basis van diesel roet in de uitlaatgassen zit.

Uitlaatgassen waarbij veel roet vrijkomt zijn schadelijk voor het milieu, en daarom worden EGR-kleppen gehanteerd bij vele auto’s. Of jouw auto ook een EGR heeft? Dat zou je kunnen laten inspecteren door onze specialisten, zodoende kunnen we achterhalen in welke staat jouw auto verkeert en of het verwijderen of uitschakelen ervan verstandig is of niet.

Nadelen EGR en voordelen EGR uitschakelen & verwijderen

Omdat EGR ervoor zorgt dat uitlaatgassen en roet worden teruggevoerd in de cilinder, blijft het roet in de leidingen, slangen en/of buizen van de auto liggen. Je zou denken dat dat reuze mee zou moeten vallen en dat de gevolgen minimaal zijn. En terecht, op korte termijn zal je er weinig van merken.

Maar wanneer je dit jarenlang verwaarloosd, kan het roet zich opgehoogd hebben en daardoor kan een dikke laag roet zijn ontstaan in de leidingen, slangen en/of buizen van de auto. Dit zal er onder andere voor zorgen dat je auto vermogen gaan verliezen en dat de auto ook gaat roken. Dit heb je waarschijnlijk al eens meegemaakt wanneer je bij een stoplicht staat en een auto voor je of in je omgeving die ook stilstaat flink veel zwart rook uitslaat.

De voordelen van EGR verwijderen of uitschakelen is dus dat je daarmee schade aan je auto voorkomt. Denk daarbij aan het vervuilen binnen de motor door toedoen van EGR of het besparen van flinke reparatiekosten of onderhoudskosten die periodiek aan de orde zouden kunnen komen

Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom EGR verwijderen & uitschakelen?

Zo voorkom je dat de klep nog onderhouden moet worden. Ook bespaar je zo in brandstofkosten.

Hoeveel kost EGR verwijderen & uitschakelen?

Hangt sterk af van de staat van je auto en de soort auto. Neem contact met ons op voor wat van toepassing is op jou.

Waar werken jullie voor EGR verwijderen & uitschakelen?

Wij werken in onze garage in Tilburg.

Kunnen jullie voor elke auto EGR verwijderen & uitschakelen doen?

In principe wel. We verzoeken je toch om even je auto te zien alvorens we zekerheid afgeven.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

Ja graag! Zo willen wij onze kwaliteit hoog houden en onze beloften nakomen.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button