Diensten

onze diensten eacustomtuning

Kwaliteit en 100% tevredenheidsgarantie

Wij beschikken over een breed scala aan diensten waar we door de jaren heen gespecialiseerd in zijn. Hieronder kan je zien welke diensten wij verlenen en door te klikken op de desbetreffende button zul je naar de gedetailleerde info-pagina van de desbetreffende dienst worden geleid.

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Mocht je behoefte hebben aan een meer gepersonaliseerde dienstverlening en/of service? Wij staan altijd open voor een gezamenlijke brainstormsessie! Zodoende kunnen we dan vaststellen waar jouw persoonlijke wensen liggen en hoe wij die in vervulling kunnen laten gaan. Kom maar op!

google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Veelgestelde vragen

Welke diensten voeren jullie allemaal uit?

Van het autostuur bekleden, naar het auto chippen en ramen blinderen. Wij kunnen alles!

Welke soorten materialen gebruiken jullie tijdens de diensten?

Alleen maar topkwaliteit, bijvoorbeeld leer, carbon of alcantara. Ook de software en apparaten die wij gebruiken zijn van topkwaliteit.

Wat zijn de kosten die jullie hanteren?

Check onze EA calculator. Daar kan je zien welke diensten we hebben en kan je ook meteen je soort auto en gewenste dienst selecteren. Onderaan krijg je automatisch de kosten te zien.

Hebben jullie ervaring?

Absoluut, al meer dan 5 jaar en wij hebben enkel specialisten met ervaring in dienst!

Waar zitten jullie en wanneer zijn jullie open?

Onze garage zit in Tilburg en wij zijn van ma t/m zo geopend van 8u tot 20u.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button