logo-v-2

★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Chiptuning Tilburg voor €250,-

Wij chippen alle soorten auto’s!

Wil jij jouw auto chiptunen, ook wel chippen genoemd? Dan ben je bij EA Custom-Tuning aan het juiste adres. Met chiptuning in Tilburg wordt er aangepaste software door onze professionals geplaatst.

 • Chiptuning in Tilburg of op locatie
 • Klaar terwijl u wacht!
 • 5 jaar software garantie
 • Chiptuning op maat
 • Kies uit stage 1, 2 en 3
 • Ervaring met alle soorten auto’s
 • Geschikt voor bedrijfsbussen & bestelbussen
 • Wij chippen naast auto’s ook motoren, jetski’s & boten
 • Meer rijplezier & souplesse
 • Haal meer vermogen uit je auto
 • 8% tot 15% besparen op brandstof
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie!
 • No cure, no pay
 • Backup van originele software (herstel is kosteloos)

Met chiptuning in Tilburg worden de hoeveelheid brandstof, turbodruk en inspuiting aangepast. Als resultaat dat het vermogen van de auto met 25 tot 30% toeneemt. Jouw auto is een hele grote stap dichter bij jouw droomauto!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

chiptuning tilburg

Waarom chiptunen?

Heel simpel gezegd, een droomauto is niet alleen qua uiterlijk je eigen smaak. Het gaat ook om de power die een auto heeft. En dit is niet altijd zoals het is zodra de auto uit een fabriek komt. Dankzij chiptuning bij EA Custom-Tuning haal je meer rijplezier (power) uit jouw auto en bespaar je ook nog eens op jouw brandstofkosten.

 • Chiptuning op locatie
 • Klaar terwijl u wacht!
 • 5 jaar software garantie

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar bij EA Custom-Tuning maken wij dit toch waar. Een chiptuning bij ons wordt op maat gemaakt voor jou, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware. Hiermee zorgen wij voor verbetering van de prestaties van zowel benzine- en dieselvoertuigen.

Voordelen chiptuning in Tilburg

Hieronder zetten we graag een opsomming van een aantal voordelen voor jou op een rij:

 • Betere rijprestaties dankzij EA Custom-Tuning
 • Extra vermogen
 • Meer pit, rijcomfort en souplesse
 • Brandstofbesparing (zuiniger tot meer dan 5%)

Wil je weten welke voordelen jij kan behalen met jouw auto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om vast te stellen hoe wij jouw auto kunnen transformeren.

auto laten chippen tilburg

Beste Chiptuning in Tilburg

Chiptuning houd in dat de motor van je auto wordt afgesteld voor betere prestaties. EA Custom-Tuning zorgt voor tuning op maat. Wij hebben ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van de motorsoftware van de auto. Dit is allemaal begonnen met onze passie voor auto’s. Kwaliteit is wat wij aanbieden en dankzij onze passie voor auto’s zijn wij gedreven om het beste uit je auto te halen!

Wij hebben liefde voor auto’s. Daarom installeren wij enkel software dat ook echt geschikt is voor jouw auto. Maatwerk en kwaliteit is wat wij beloven. Bij ons kun je zeker zijn van de duurzaamheid en veiligheid. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de rijprestatie van jouw auto wordt verbeterd, meer vermogen en koppel krijgt en minder brandstof verbruikt.

 • Chiptuning op maat
 • Kies uit stage 1, 2 en 3
 • Ervaring met alle soorten auto’s

Voor zowel benzine motoren als dieselmotoren is EA Custom-Tuning | Chiptuning Tilburg het adres! Door slijtage zal iedere motor anders presteren vergeleken met een exact dezelfde auto. Daarom wordt de software op maat aangepast door ons. Wij zorgen voor de optimale afstelling van de motormanagementsoftware, zodat het perfect is afgesteld met de huidige staat van de motor. Hierdoor wordt de levensduur van de auto aanzienlijk verlengd.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring als chiptuning specialisten. Gebaseerd op onze kennis, deskundigheid en de hoogste klasse kwaliteit die wij gebruiken tijdens onze werkzaamheden, kunnen we je garanderen dat je het beste krijgt. Wij zijn zeker over onze zaak en geven ook 100% garantie op onze service.

Auto laten chippen Tilburg

Het herprogrammeren van de computer die de motor van de auto aanstuurt, is wat chiptuning is. Na het chippen heeft de auto meer vermogen en koppel. Ook is het mogelijk om het brandstofverbruik van de auto aanzienlijk te verminderen. Uiteraard kunnen de resultaten verschillen per auto, zelfs als het twee exact dezelfde auto’s zijn. Dit komt doordat er sprake is van slijtage. Wel kunnen wij je verzekeren dat je het beste zult krijgen. Wij geven daarom ook garantie op onze werkzaamheden.

Auto laten chippen in Tilburg? Bij EA Custom-Tuning weten wij wel raad! Optimaliseren van het motormanagement is één van onze dagelijkse werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn. Optimalisatie van de Electronic Control Unit (ECU) gebeurd door de hoeveelheid ingespoten brandstof, de turbodruk en ontstekingsperiode te avanceren. De standaard software’s zijn ver binnen de maximale grenzen van de motor geprogrammeerd. Hierdoor is er genoeg ruimte om de motormanagementsoftware te optimaliseren zonder schade door overbelasting te brengen aan de motor.

 • Geschikt voor bedrijfsbussen & bestelbussen
 • Wij chippen naast auto’s ook motoren, jetski’s & boten
 • Meer rijplezier & souplesse

Door middel van chiptuning worden deze parameters ideaal afgestemd. Dit zorgt ervoor dat de motor van je auto veel beter gaat presteren, waardoor je auto meer trekkracht en vermogen zal hebben. De optrek en topsnelheid van je auto wordt verhoogd en bij onveranderde rijstijl vermindert het brandstofverbruik opmerkbaar. Dit komt doordat het rendement van de motor wordt verbeterd.

De kosten die je maakt om je auto te chippen, kun je dus in een korte tijd terugverdienen door de vermindering in het brandstofverbruik. Hierdoor is het een uitstekende investering. Indien je jezelf afvraagt of chiptunen wel legaal is in Nederland, het antwoord is: ja! Zolang je binnen de wettelijke milieugrenzen blijft, is het chippen van je auto legaal.

auto chiptuning tilburg

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 13 2340077 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik gaan chiptunen?

Je kan er mee zorgen dat je auto meer power heeft. Je kan dan harder rijden, terwijl je in verhouding minder brandstof verbruikt!

Wat kost chiptuning in Tilburg?

Op deze pagina kan je berekenen wat de kosten zullen zijn voor jouw soort auto. Als je hier selecteert welke soort auto je hebt en wilt laten chiptunen, berekent de calculator automatisch de kosten voor je.

Waar chiptunen jullie de auto?

Ons service centrum is gesitueerd in Tilburg. Van maandag tot zondag kan je van 8 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds bij ons terecht.

Wat betekent chiptuning eigenlijk?

Chiptuning staat ervoor dat de motor van je auto wordt aangepast voor betere prestaties. Per motor en auto leveren wij maatwerk.

Wat is de kwaliteit die jullie leveren bij chiptuning?

Wij zijn 100% ervan overtuigd dat wij topkwaliteit leveren. Daarom garanderen we ook 100% tevredenheidsgarantie op onze service!

Is chiptunen legaal?

Ja! In Nederland is het gewoon wettelijk toegestaan om je auto te laten chiptunen.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button