Chiptuning Eindhoven voor €250,-

Chiptuning van alle soorten auto’s!

Je zit bij EA Custom-Tuning goed voor het chippen van jouw auto. Onze chiptuning experts in Eindhoven installeren software op maat!

 • Chiptuning in Eindhoven of op locatie
 • Klaar terwijl u wacht!
 • 5 jaar software garantie
 • Chiptuning op maat
 • Kies uit stage 1, 2 en 3
 • Ervaring met alle soorten auto’s
 • Geschikt voor bedrijfsbussen & bestelbussen
 • Wij chippen naast auto’s ook motoren, jetski’s & boten
 • Meer rijplezier & souplesse
 • Haal meer vermogen uit je auto
 • 8% tot 15% besparen op brandstof
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie!
 • No cure, no pay
 • Backup van originele software (herstel is kosteloos)

Door te chiptunen in Eindhoven kun je het vermogen van je auto met 25 tot 30% verhogen waardoor hij veel dichter bij je droomauto komt.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

chiptuning eindhoven

Waarom chiptuning?

Een droomauto draait niet alleen om stijl, maar ook om vermogen. Helaas komen auto’s niet altijd met genoeg vermogen uit de fabriek. Dat is waar chiptuning om de hoek komt kijken: EA Custom-Tuning kan jouw auto aanpassen om het vermogen te verhogen en tegelijkertijd de brandstofkosten te verlagen. Dus als je op zoek bent naar wat meer pit in jouw auto, zoek dan niet verder!

 • Chiptuning op locatie
 • Klaar terwijl u wacht!
 • 5 jaar software garantie

Bij EA Custom-Tuning praten we niet alleen, we doen het ook. Ons team is gespecialiseerd in het verbeteren van motormanagementsoftware om de prestaties van zowel benzine- als dieselvoertuigen te verbeteren. Wanneer je jouw chiptuningbehoeften aan ons toevertrouwt, leveren wij een eindproduct dat speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Voordelen chiptuning Eindhoven

Je kunt hieronder een aantal voordelen van chiptuing terugvinden:

 • Betere rijprestaties dankzij EA Custom-Tuning
 • Extra vermogen
 • Meer pit, rijcomfort en souplesse
 • Brandstofbesparing (zuiniger tot meer dan 5%)

Neem vrijblijvend contact op om de voordelen te weten te komen voor juow auto. Wij zullen vaststellen hoe wij jouw auto kunnen omtoveren!

chiptunen eindhoven

Beste chiptuning in Eindhoven

Bij EA Custom-Tuning zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van motorsoftware om de beste prestaties uit jouw auto te halen. We zijn begonnen met een passie voor auto’s en hebben ons vak door de jaren heen geperfectioneerd. Kwaliteit is altijd onze hoogste prioriteit, en dankzij onze liefde voor auto’s zijn we voortdurend gedreven om de best mogelijke service te bieden!

Wij gebruiken alleen software die speciaal voor jouw auto is ontworpen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het perfect past. Bij ons draait alles om maatwerk en kwaliteit – we beloven duurzaamheid, veiligheid en betere rijprestaties. Met onze hulp krijg je meer vermogen en koppel terwijl je minder brandstof verbruikt.

 • Chiptuning op maat
 • Kies uit stage 1, 2 en 3
 • Ervaring met alle soorten auto’s

Bij EA Custom-Tuning | Chiptuning Eindhoven hebben we aandacht voor zowel benzine- als dieselmotoren! Na verloop van tijd zal elke motor anders presteren in vergelijking met een identieke auto. Om ervoor te zorgen dat jouw motor soepel en efficiënt loopt, bieden wij software tuning op maat aan. Wij zorgen voor de optimale afstelling van de motormanagementsoftware zodat deze perfect aansluit bij de huidige staat van de motor van jouw auto. Hierdoor verlengen we de levensduur aanzienlijk.

Wij hebben meer dan tien jaar ervaring als chiptuning specialisten. Wij kunnen je verzekeren van de beste kwaliteit dankzij onze kennis, ervaring en hoogwaardige methoden die wij gebruiken tijdens ons werk. Wij hebben vertrouwen in ons bedrijf en geven garantie op onze diensten.

Auto laten chippen Eindhoven

Chiptuning is het herprogrammeren van de computer die de motor van de auto bestuurt. Na het chippen heeft de auto meer vermogen en koppel. Ook kan het brandstofverbruik aanzienlijk worden verminderd. Natuurlijk kunnen de resultaten per voertuig verschillen, zelfs als het om twee identieke voertuigen gaat. Dit komt door slijtage. Toch kunnen wij je verzekeren dat he uitstekende resultaten krijgt. Daarom geven wij ook garantie op ons werk.

Chippen van jouw auto in Eindhoven? Bij EA Custom-Tuning weten we precies wat we moeten doen! Een van onze vaste taken is het optimaliseren van het motormanagementsysteem. De hoeveelheid ingespoten brandstof, turbodruk en ontstekingstijdstip worden allemaal aangepast om de Electronic Control Unit (ECU) te optimaliseren. De basissoftware is goed geconfigureerd binnen de strakke parameters van de motor. Dit geeft ons alle ruimte om de motormanagementsoftware te verbeteren zonder de motor te beschadigen.

 • Geschikt voor bedrijfsbussen & bestelbussen
 • Wij chippen naast auto’s ook motoren, jetski’s & boten
 • Meer rijplezier & souplesse

Deze instellingen worden idealiter aangepast bij chiptuning. Dit zorgt ervoor dat de motor van jouw auto veel beter presteert en meer trekkracht en vermogen krijgt. De acceleratie en topsnelheid van uw auto worden beide verbeterd, evenals de brandstofefficiëntie, bij dezelfde rijstijl. Dit komt doordat de efficiëntie van de motor is verbeterd.

Als gevolg daarvan kunnen de uitgaven voor het chippen van jouw auto snel worden terugverdiend dankzij de verbeterde brandstofefficiëntie. Dit maakt het een goede investering. Als jij je afvraagt of chiptuning legaal is in Nederland, dan is het antwoord ja! Chiptuning is toegestaan zolang jij je houdt aan de wettelijke milieugrenzen.

chip tunen eindhoven

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Heb je vragen over chiptuning, ramen blinderen, het vervangen van de gordels of een van onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken op: +31 13 2340077 of mail ons op: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je bent altijd welkom in onze garage, waar wij je een kopje koffie aanbieden. Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg is het adres.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom chiptunen?

Met deze software optimalisatie kan je jouw auto krachtiger maken terwijl je minder brandstof verbruikt, wat betekent dat je geld kunt besparen en sneller kunt rijden!

Wat kost chiptuning in Eindhoven?

Op deze pagina kan je de kosten van jouw auto berekenen. Als je het type van jouw auto selecteert en deze wilt laten chiptunen, zal de calculator de berekening voor je uitvoeren.

Wat is chiptuning?

Chiptuning verwijst naar het optimaliseren van de motorsoftware in jouw auto voor betere prestaties. Wij leveren maatwerk op basis van de motor en het voertuig.

Kan ik kwaliteit verwachten?

Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn met onze diensten. Daarom bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op onze service!

Is het legaal om te chiptunen?

In Nederland is chiptuning van je auto volkomen legaal.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button