Chameleon tint

Wij merken dat voor veel klanten het nogal een uitdaging kan zijn om te kiezen welke soort tint ze voor hun auto willen. Gelukkkig zijn wij gespecialiseerd in meerdere soorten tinten voor alle soorten auto’s.

 • Levenslange garantie
 • Unieke, luxe uitstraling
 • Zonwerend & hittewering van boven 90%
 • 100% legaal en toegestaan
 • Voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers!
 • Alles onder één dak
 • Echte passie
 • Wij adviseren ook op locatie

Vooral bij de keuze van de soort chameleon tint merken wij dat er veel vragen worden gesteld, zoals vragen over of de chameleon tint legaal of toegestaan is in Nederland. Dat is het absoluut!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

chameleon-tint

Waarom een chameleon tint?

De hoofdreden om voor een chameleon tint te gaan is ons inziens toch wel de stoere look die het je auto geeft. Het geeft je auto daarbij een luxe en exclusieve look, omdat het bij verschillende invalshoeken en weersomstandigheden anders zal uitzien.

 • Levenslange garantie
 • Unieke, luxe uitstraling
 • Zonwerend & hittewering van boven 90%

Bijzonder sjiek vinden wij! Het daadwerkelijke effect van de tint hangt uiteindelijk af van de soort.

Andere voordelen van chameleon tint

Verder willen klanten ook vaak weten welke voordelen een chameleon met zich mee kan brengen. Daarbij kan je denken aan het feit dat een dergelijke tint UV-werend is, waardoor je minder last van de zon krijgt tijdens het rijden.

 • 100% legaal en toegestaan
 • Voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers!
 • Alles onder één dak

Ook zal het voorkomen dat je in de zomer relatief minder last zal hebben van een hittegolf in de auto.

chameleon-tint-voorruit
kosten-chameleon-tint

Kies uit verschillende soorten chameleon tinten!

Bij ons heb je de keuze om te kiezen uit verschillende soorten chameleon tinten. Mocht je al bekend zijn met de soorten? Dan komen we er vrij snel uit. Maar mocht je nog twijfels hebben of wil je weten welke soort tint het beste past bij jouw auto? Dan kan je ons gerust contacteren zodat we samen kunnen bekijken en bespreken welke soort de beste oplossing is in jouw persoonlijke geval.

Wij beschikken onder andere over de volgende soorten chameleon tinten:

Desgewenst adviseren wij ook op locatie! Mocht je er toch nog niet uitkomen of je wil je eerst liever deskundig advies inwinnen? Geen probleem. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wanneer wij op locatie kunnen komen om samen de beste keuze te bepalen!

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom ramen blinderen met chameleon tint?

Chameleon tint geeft je auto een luxe en exclusieve look. Bij bepaalde invalshoeken en weersomstandigheden valt je auto dan sneller op door zijn sjieke aura.

Wanneer blinderen jullie de auto’s met chameleon tint?

Dit kunnen wij elke dag doen tussen 8 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds.

Welke autoruiten kunnen jullie blinderen met chameleon tint?

Zowel de voorruiten als de achterruiten kunnen wij blinderen met chameleon tint. Wij gaan graag met je in gesprek omtrent de mogelijkheden. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat het zal passen bij jouw smaak en stijl!

Op welke locatie blinderen jullie die auto met chameleon tint?

In Tilburg kan je langskomen in ons service centrum. Maar als je ons op locatie wilt, kan je daarvoor contant opnemen en een offerte aanvragen.

Wat zijn de grootste voordelen van chameleon tint?

Het zal bijvoorbeeld in de zomer meer warmte tegenhouden, waardoor je niet snel zal overschakelen tot het inschakelen van de airco. Dat zal ervoor zorgen dat je ook minder brandstof zult verbruiken! Chameleon tint betekent dus ook dat je zodoende minder blootgesteld zult worden aan UV-straling van de zon op je huid terwijl je aan het rijden bent.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button