Autostuur bekleden

Bekleed jouw autostuur en geef jouw interieur een unieke look. Bij EA Custom-Tuning zijn er diverse mogelijkheden voor autostuur bekleden; zo kun je ervoor kiezen om jouw autostuur te bekleden in carbon, alcantara of ander materiaal.

 • Maak jouw auto uniek
 • Jouw autostuur gematcht met jouw interieur
 • Keuze uit alcantara, geperforeerd leer, carbon & kleursticksels
 • LED-bar toerenteller is mogelijk
 • Jouw airbagcover in alcantara

Ook kunnen wij bij het bekleden van een autostuur het mogelijk maken om de toerenteller van jouw auto zichtbaar te maken. De opties en tuning zijn bij EA Custom-Tuning eindeloos.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

bekleden-autostuur

Custom autostuur bekleden

Vind je dat jouw standaard autostuur ook zo saai is? Laat dan jouw autostuur bekleden door een van onze professionals. Een custom autostuur geeft een andere look aan jouw auto-interieur en is uniek. Het is compleet jouw eigen stijl en smaak, helemaal uniek dus. Je kunt kiezen uit meerdere soorten materialen, denk dan aan: carbon, leer, alcantara en nog veel meer materialen.

Naast het soort materiaal kun je ook je eigen kleur kiezen. Onze professionals zorgen ervoor dat jouw droomstuur werkelijkheid wordt. De kosten van een custom autostuur kun je makkelijk berekenen via onze calculator.

 • Maak jouw auto uniek
 • Jouw autostuur gematcht met jouw interieur
 • Keuze uit alcantara, geperforeerd leer, carbon & kleursticksels

Stitchen

Wil je nog een stap verder gaan om jouw droomstuur te maken? Dan kun je ervoor kiezen om de stuur te laten stitchen, ook dit kan in kleur naar wens. Bij EA Custom-Tuning kan je naast het bekleden van de stuur ook een matchende stitching kiezen. Het draait allemaal om de details, de stichting kun je laten matchen met de stuur en stoelbekleding. Een klein detail, maar zeker niet onbelangrijk.

Herstellen stuur

Het stuur en de autostoelen zijn een van de onderdelen van een auto die (zichtbaar) verslijten/verouderen. De bekleding van de autostoelen zet vaak uit en/of de kleur van de autostoelen vervaagt. De bekleding van het autostuur vervaagd en/of is bekrast na een aantal jaar rijden, wat nauwelijks te voorkomen is. Wat wel mogelijk is, is om jouw autostuur opnieuw te laten bekleden door een van onze professionals.
 • LED-bar toerenteller is mogelijk
 • Jouw airbagcover in alcantara
 • Persoonlijk en op maat
Door onze werkwijze zal jouw stuur er als nieuw uitzien. Om het hele interieur er nieuw uit te laten zien kun je ook bij ons terecht voor het wrappen/herstellen van jouw dashboard, auto wrappen, gordels vervangen en nog veel meer.
autostuur-bekleden

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn autostuur bekleden?

Een autostuur bekleden geeft een nieuwe en unieke look aan je stuur. Ook kan je het zo beter laten matchen met het interieur van je auto.

Welke soorten materialen gebruiken jullie bij autostuur bekleden?

Meerdere, zoals leer, alcantara en carbon. Als je geïnteresseerd bent leggen we je graag uit welke andere materialen wij beschikbaar hebben.

Wat zijn de kosten voor autostuur bekleden?

Check onze calculator op deze pagina. Daar kan je selecteren welke soort auto je hebt voor het bekleden van het autostuur. Onderin kan je ook zien wat de kosten zullen zijn meteen.

Kan ik mijn autostuur bekleding ook laten stitchen?

Jazeker! Het kan in de kleur die jij wilt. Neem contact met ons op zodat we kunnen nagaan wat je eisen en wensen zijn.

Kunnen jullie mijn stuur ook herstellen?

We kunnen je stuur wel opnieuw bekleden als de huidige bekleding bekrast of uitgezet is. Met onze aanpak zal je stuur er weer keurig uitzien.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button