Autogordel vervangen

Toe aan nieuwe gordels? EA Custom-Tuning is de gordelspecialist. Een gordel vervangen kan om meerdere redenen, dit kan zijn dat het om een kapotte autogordel gaat die vervangen moet worden of een autogordel die je in kleur wilt hebben.

 • Maak jouw auto uniek!
 • Jouw gordels gematcht met jouw interieur
 • Vervang je gordel naar elk gewenst kleur
 • Uitsluitend gecertificeerde naaimachine & gordels
 • APK afgekeurde gordels? Géén probleem, wij vervangen deze
 • Originele BMW M – Audi RS & /// AMG gordels

Bij EA Custom-Tuning kan het allemaal. Wil jij vandaag nog jouw autogordel vervangen? Maak dan vandaag nog je afspraak!

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

gordel vervangen

Autogordel in elk gewenst kleur.

Maak jouw auto echt uniek door de kleuren van je autogordels te veranderen! Bij EACustomTuning is veel mogelijk. Denk aan gordels gelijk aan Audi RS, BMW M of /// AMG!

 • Hoge kwaliteit
 • Landelijk bekend
 • Maatwerk
 • Perfecte communicatie

Je kunt bij ons je autogordel in kleur vervangen. Samen met jou gaan we dan graag na welke kleur het beste zou passen bij jouw auto. Alles is mogelijk!

Oog voor details – Autogordel vervangen

Ieder detail telt als het aankomt op jouw droomauto. Daarom hebben onze specialisten een oog voor details. Een kleine verandering in jouw interieur, zoals de kleur van jouw autogordel, zal jouw auto interieur een totaal andere look geven. Ook al maakt de autogordel maar een klein deel uit van jouw auto interieur, toch zal het vervangen ervan veel verschil maken. Bij EA Custom-Tuning kan jij kiezen uit allerlei kleuren autogordels om jouw auto net wat unieker te maken.

 • Maak jouw auto uniek!
 • Jouw gordels gematcht met jouw interieur
 • Vervang je gordel naar elk gewenst kleur

Naast dat je kunt kiezen uit verschillende kleuren autogordels, kan je er ook voor kiezen om jouw autogordel te vervangen door een gordel met een patroon. De mogelijkheden bij EA Custom-Tuning zijn daarom ook eindeloos.

auto gordel vervangen
auto gordel vervangen

Kosten – Autogordel vervangen

Omdat we de vraag ”hoeveel kost het om mijn autogordel te vervangen?” vaak gekregen hebben i.c.m. de grote drukte en de vele aanvragen hiernaar, kan je tegenwoordig via onze website de kosten direct berekenen voor het vervangen van jouw autogordels.

 • Uitsluitend gecertificeerde naaimachines & gordels
 • APK afgekeurde gordels? Géén probleem, wij vervangen deze
 • Originele Audi RS & /// AMG gordels

Via onze website kan je naar de pagina om een afspraak te maken. Hier vind je dan ook onze calculator. In de calculator kun je de soort auto die jij bezit selecteren. Waarna je vervolgens de diensten selecteert die voor jou van toepassing zijn. Selecteer dan de dienst ‘’autogordel vervangen’’ en je komt direct de kosten te weten voor het vervangen van jouw gordel.

Gordels vervangen

We kunnen de banden van de veiligheidsgordel in een andere tint veranderen. De originele sluitingen en gordelspanner blijven behouden. Wij vervangen alleen de gordelband. Wil je jouw huidige autogordel laten vervangen omdat deze door schade niet meer voldoet aan de APK eisen? Uiteraard is dit ook mogelijk. Jouw veiligheid is wat telt. Dus alleen industriële naaimachines en autogordelbanden die gecertificeerd zijn worden door ons gebruikt.

 • Strakke uitstraling
 • Kleur naar keuze
 • Scherpe tarieven

Een felle tint in het interieur van jouw auto kan echt een verschil maken. En hoewel een veiligheidsgordel slechts één onderdeel van het totale interieur is, zul je zeker het verschil merken wanneer deze wordt vervangen in een kleur die jouw ontwerp aanvult! Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun autogordels te vervangen. Of het nu gaat om een beschadigde autogordel die vervangen moet worden of eentje die je in een andere kleur wilt, wij kunnen je helpen.

Bij EA Custom Tuning draait het allemaal om het werkelijkheid maken van jouw fantasie auto. Daarom zijn wij gespecialiseerd in verschillende diensten om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

auto gordel vervangen

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Wat kost een autogordel vervangen eigenlijk?

Op deze pagina staat onze calculator. In de calculator kun je de soort auto selecteren waarvan jij de autogordels vervangen wilt. Daar kan je selecteren dat je je gordels wilt vervangen en meteen ook hoeveel gordels je wilt vervangen. Daaronder zie je dan meteen wat de totale kosten zullen zijn.

Doen jullie ook autogordel vervangen in elke kleur?

Ja! We raden je wel eerst aan om ons aan te geven welke specifieke kleur je wilt zodat we kunnen checken hoe we dat kunnen regelen voor je.

Is het toegestaan om gordels te vervangen?

Yes! Uiteraard houden wij ons ook aan wet- en regelgeving. Wij gaan daarom altijd professioneel te werk.

Waarom is gordel vervangen handig?

Hangt van de situatie af. Als je huidige gordel of gordels beschadigd zijn, kan je ze vervangen uiteraard. Maar ook om esthetische redenen kan je je gordels willen vervangen, zodat de kleur van de gordels beter matchen met het interieur van je auto.

Vervangen jullie gordels van elke auto?

In principe ja. Hangt natuurlijk altijd af in welke staat je auto verkeert. Onder normale omstandigheden doen we gordels vervangen van elke auto.

Doen jullie ook gordel vervangen door gordels met een patroon?

Zeker! Zo kunnen we je auto een unieke look geven. We gaan graag met je in gesprek over het soort patroon dat je zou willen hebben.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button