Apple CarPlay activeren

Apple CarPlay activeren kan meerdere voordelen met zich meebrengen. Zo kan je bijvoorbeeld je iPhone beeldscherm simuleren op het dashboard van je auto, waardoor je toegang krijgt tot de meeste apps op je iPhone, maar dan via je auto. Denk daarbij maar aan je contactenlijst, oproepenlijst of agenda.

 • Volledig softwarematig, dus geen gesleutel aan je auto
 • Installatie binnen één a twee uur
 • Alles blijft origineel
 • Wij gaan vakkundig te werk, net als de dealer!
 • Geen aftermarket rommel
 • Geschikt voor Volkswagen, Audi, SEAT & Skoda, Mercedes & BMW’s
 • YouTube, Netflix en Televisie én nog veel meer
 • Je telefoon apps gekoppeld met jouw auto

Verder kan je er bijvoorbeeld ook je Spotify mee beheren. Je kan dan net zo simpel als op je telefoon je favoriete nummers afspelen tijdens het rijden.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

activeren-apple-carplay

Apple CarPlay in de auto

Wanneer je Apple CarPlay hebt gekoppeld aan je auto kan je bijvoorbeeld commando’s geven aan Siri om taken uit te voeren. Bij het indrukken van de spraakbedieningsknop kun je Siri een vraag stellen of Siri de commando geven om iets te doen. Wanneer je een aanraakscherm hebt in je auto, kan je de thuisknop van het CarPlay-dashboard of de CarPlay-thuisknop die op het aanraakscherm staat indrukken.

 • Volledig softwarematig, dus geen gesleutel aan je auto
 • Installatie binnen één a twee uur
 • Alles blijft origineel

Vervolgens kan je Siri een vraag stellen of een taak aan Siri geven. Overigens moeten we daar wel bij melden dat je niet alle apps kan bedienen die je op je iPhone hebt staan. Denk daarbij maar aan YouTube. Het is niet veilig en verstandig om video’s af te spelen terwijl je aan het rijden bent, dus vandaar is het goed om dit even aan te kaarten.

Onze specialisten staan tot je dienst

Mocht je dus overwegen om Apple CarPlay in je auto te installeren, dan zullen we je met alle genoegen voorzien van de beste beleving. Onze specialisten zijn al jaren ervaren in het installeren van Apple CarPlay in vele soorten auto’s en auto’s van verschillende merken. Daardoor weten wij heel goed hoe we jouw beleving in je auto zo optimaal mogelijk kunnen maken.

 • Wij gaan vakkundig te werk, net als de dealer!
 • Geen aftermarket rommel
 • Geschikt voor Volkswagen, Audi, SEAT & Skoda, Mercedes & BMW’s

Mocht je behoefte hebben aan meer vragen of heb je nog twijfels over de toepasselijkheid van Apple CarPlay in jouw auto? Neem dan gerust contact op met ons en een van onze specialisten zal je met veel plezier uitleggen welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

apple-carplay-activeren

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom Apple CarPlay activeren?

Zo kan je de instellingen die je op je iPhone hebt ook zien op het dashboard van je auto en kan je bijvoorbeeld sneller verbinden met je Spotify-playlist.

Wat zijn de kosten voor Apple CarPlay activeren?

Omdat dit sterk kan verschillen per soort auto en überhaupt de auto zelf, kunnen we geen kosten op voorhand uitdraaien. We adviseren je daarom om vrijblijvend contact met ons op te nemen en/of een afspraak te maken voor een check.

Waar gaan jullie de Apple CarPlay activeren?

Wij werken in ons service centrum dat gelegen is in Tilburg. Op locatie werken kan ook, maar daarvoor moet je ons wel contacteren voor een afspraak.

Doen jullie Apple CarPlay activeren voor elke auto?

In principe wel, mits de auto uiteraard dit kan ondersteunen. Bij bijvoorbeeld auto’s die ouder dan 15 jaar zijn is dit technisch gezien niet mogelijk.

Moet ik een afspraak maken voor Apple CarPlay activeren?

Yes! Wij werken graag op basis van afspraak, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Voor spoedgevallen kan je bellen en kunnen we kijken of we daar ruimte voor hebben.

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button