AdBlue verwijderen & uitschakelen

Meestal hebben eigenaren van de wat zwaardere voertuigen behoefte aan AdBlue verwijderen of uitschakelen.

 • 100% volgens de APK normen
 • Vervangen of uitschakelen
 • Geen storingslampjes, foutcodes of verdere vervuiling van het inlaattraject
 • Permanente oplossing mét garantie

Denk bij zwaardere voertuigen bijvoorbeeld aan een vrachtwagen of bedrijfsbus. De reden dat deze voertuigen AdBlue hebben is om de stikstofgehalte, ook wel NOx genoemd, te verminderen in de uitlaatgassen die ze uitstoten.

Bereken je kosten met de EA calculator

 • Custom uitlaat kosten worden achteraf berekend.
 • Bij EA-Customtuning kun je ervoor kiezen om 2, 4 of 5 gordels aan te passen.
 • Gehele B stijl / voorraam Chameleon / voorportieren
 • Stuur customization €599,- voor alle auto’s.
 • Velgen spuiten, 4 velgen voor €399,-
 • € 0,00

10+ jaren ervaring

Met de kennis en kunde waarover wij beschikken transformeren wij jouw auto tot jouw droomauto.

Maatwerk service

Voor ons betekent klanttevredenheid alles, daarom ook dat wij tot het uiterste gaan.

Voor en door liefhebbers

Omdat wij zelf ook ware auto fanaten zijn, begrijpen wij als geen ander waar jij behoefte aan hebt.

Topkwaliteit

Om 100% tevredenheidsgarantie te kunnen leveren gebruiken wij enkel de allerbeste middelen.

Remklauwen-spuiten-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant

AdBlue in de praktijk

Om het principe van AdBlue goed te laten werken is het zaak dat er enkel AdBlue wordt getankt of gebruikt van uitstekende kwaliteit. Bij verwaarlozing hiervan kan dit nadelige gevolgen hebben voor het AdBlue systeem en de katalysator van je voertuig. Daarbij kan je uitgaan van vervelende reparatiekosten en herstelkosten om je voertuig weer kloppend op de weg te krijgen. En niemand heeft uiteraard zin in onnodige en hoge kosten! Het is daarom verstandig om hier goed mee om te gaan.

Je kan bijvoorbeeld preventieve maatregelen nemen door periodieke onderhoudsbeurten uit te laten voeren, of je kan ervoor kiezen om permanent het AdBlue systeem te laten verwijderen of uitschakelen. EA Custom-Tuning kan jou hier prima bij helpen!

Storing AbBlue voorkomen of reduceren

Vele garages beschikken niet over de juiste middelen en apparatuur om problemen met betrekking tot AdBlue te voorkomen of reduceren. Vaak krijg je dan het voorstel om het systeem of tank voor AdBlue compleet te vervangen, wat qua kosten al gauw kan oplopen tot in de duizenden euro’s!Wanneer je wel over de juiste middelen en/of apparatuur beschikt, kunnen problemen en/of storingen omtrent AdBlue relatief simpeler en goedkoper opgelost worden. Daarbij kan je je bedenken dat een AdBlue storing niet per sé een systematisch of motorisch probleem hoeft te zijn, maar ook een direct softwarematige probleem.Gelukkig beschikken wij bij EA Custom-Tuning over alle kennis en kunde om middels software jou weer tevreden op weg te helpen. Wil je dus een storing AdBlue voorkomen of reduceren? Onze specialisten staan dan elke dag van de week, van ‘s ochtends 8 uur tot ‘s avonds 8 uur voor je klaar om je bij te staan. Bij ons zijn de mogelijkheden onbeperkt en die bespreken we dan graag met je tijdens een gezamenlijk contactmoment.
Chiptuning-Auto-Tilburg-Eindhoven-Breda-Noord-Brabant-1

MAAK DIRECT JOUW AFSPRAAK!

Over EA Custom-Tuning

Onze professionals gaan uiterst secuur te werk en hebben jaren ervaring. EA Custom-Tuning doet er alles aan om jouw droomauto tot werkelijkheid te brengen. Wij luisteren naar de wensen van onze klant en proberen de verwachtingen voorbij te streven.

Beste software

Gratis brainstormsessie

100% garantie

Specialist per afdeling

Dus mocht je vragen of twijfels hebben? Schroom dan alsjeblieft niet om een vrijblijvend gesprek in te plannen zodat we kunnen evalueren waar je echt behoefte aan hebt.
google

Reviews

Wij zijn graag transparant met je. Daarom zal je hieronder alle reviews terugzien die onze klanten hebben achtergelaten op Google. Daarbij hanteren wij uiteraard 0% censuur en 100% transparantie!

m-icon

M Til

★★★★★

Deze garage werd me al een langer tijd aangeraden, om mijn Audi A3 na een lange tijd toch een beetje te versnellen. Na een beetje navragen was ik bij EA customtuning beland, en heb hier mijn Audi van stage 1 gechipt, waarbij er een verschil van 145pk tot bijna 200 ontstond. Rij nu al een jaar met de chipchuning en ben er meer als tevreden over voor mij een grote pluspunt voor dit bedrijf.

d-icon

Dennis Weterings

★★★★★

Na advies gekozen voor dit bedrijf. Hier mijn auto laten tunen stage 1 en ramen laten blinderen. Zeer tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de mensen hier. Staan meteen voor je klaar en leveren de beste service!

i-icon

Ibrahim Mohamed

★★★★★

Beide bedrijfsautos van Mijn taxibedrijf hier mogen blinderen mogen chiptunen . Hartstikke tevreden over de communicatie en werk dat er geleverd is uiteraard met garantie op beide diensten en gelukkig ook met factuur wat bij vele bedrijven niet kon dus lekker afschrijfbaar voor de ondernemers onder ons!!

i-icon

IA

★★★★★

Wij van Automakelaarz brengen onze autos hier voor het wrappen van onze raamlijsten zeer tevreden met onze samenwerking en hopen op lange termijn zo verder te kunnen gaan.

p-icon

Piet Henk

★★★★★

Ik heb mijn ramen van mijn Bmw x5 hier mogen blinderen . Heel erg professioneel heb mogen wachten in hun wachtruimte binnen 2 uur was ik weer de weg op en levenslang garantie op het tinten gekregen een grote aanrader.

Ps bedankt voor de koffie tot de volgende.

a-icon

Ayoub Kantouh

★★★★★

Heb van mijn a klasse sfeerverlichting mogen laten inbouwen op korte termijn ziet er echt tiptop uit en met 64 kleuren harstikke professioneel en zelfde als een originele zal wederom binnenkort terugkeren om wat andere dingen te laten doen.

Contact

Wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld chiptuning, ramen blinderen of jouw autogordels vervangen? Of heb je andere vragen met betrekking tot een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons telefonisch bereiken op: +31 6 87566767 of stuur een email naar: info@eacustomtuning.nl.

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een eigen garage waar jij natuurlijk altijd welkom bent om langs te komen voor een bakje koffie. Adres: Goirkekanaaldijk 221-19, 5048 AA, Tilburg.

Terugbelformulier

Veelgestelde vragen

Waarom AdBlue verwijderen & uitschakelen?

Het onderhouden van een AdBlue systeem kan behoorlijk kostbaar zijn. Door het te laten verwijderen of uitschakelen, bespaar je kosten op de lange termijn.

Hoeveel kost AdBlue verwijderen & uitschakelen?

Dit hangt sterk of van de voertuig die je hebt. Bij vrachtwagens zal dit immers anders zijn dan bij een personenauto. Neem daarom gerust contact met ons op zodat we dit kunnen vaststellen.

Waar werken jullie voor AdBlue verwijderen & uitschakelen?

Wij werken vanuit onze garage in Tilburg, die elke dag open is voor jou om langs te komen.

Kunnen jullie voor elke auto AdBlue verwijderen & uitschakelen?

Niet elke auto beschikt over een AdBlue systeem. Maar als jouw auto het wel heeft? Dan is het voor ons geen enkel probleem om het te verwijderen of uit te schakelen

Is een afspraak maken bij jullie gebruikelijk?

Ja graag! Wij hebben het erg druk en daarom willen we onze kwaliteit hoog houden door planmatig te werk te gaan. Bij spoedgevallen moeten we kijken of we daar ruimte voor hebben. Contacteer ons dus gerust voor de mogelijkheden!

Wat maakt EA-Custom Tuning uniek?

 • 10 jaar ervaring
 • Altijd strak afgewerkt
 • Klant = koning
 • 7 dagen per week geopend
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor zowel particulieren & bedrijven
 • Geen wachttijden & flexibel
 • Team van echte vakspecialisten

Voor snel contact kan je ons bellen!

Call Now Button